Πολιτική

Ένταση στο ΠεΣυ για την Πελοπόννησο Α.Ε | “Βολές” εκατέρωθεν ανάμεσα σε Νικολάκου και Γόντικα

Συγκεκριμένα στοιχεία για Προγραμματική Σύμβαση με την Πελοπόννησο Α.Ε. ζήτησε ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γόντικας, με επερώτηση που κατάθεσε στο περιφερειακό συμβούλιο.

«Έχουμε ζητήσει πολλές φορές παραδοτέα προγραμματικών συμβάσεων, αλλά αρνείστε να μας τα δώσετε. Θέλουμε να μάθουμε ποιοι πληρώθηκαν με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 868.000 ευρώ για την «υποστήριξη της τεχνικής γραμματείας του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος Πελοπόννησος 2020» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα έτη 2013 και 2014;”ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του ο κ.Γόντικας.

Στην απάντηση της η αντιπεριφερειάρχης κα.Ντίνα Νικολάκου εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στον κ.Γόντικα χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα και ως «πολιτικό μαϊντανό».

Πιο συγκεκριμένα η κα. Νικολάκου δήλωσε: «Ζούμε μια μεγάλη προσπάθεια σπίλωσης και συκοφαντίας σε ότι έχει να κάνει με το έργο της Περιφερειακής Αρχής. Ο πολιτικός μαϊντανός που ονομάζεται Νίκος Γόντικας τριγυρνά από στούντιο σε στούντιο μια για να μας πει πως η περιφέρεια θέλει να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ και πως εγώ και ο κ.Τατούλης είμαστε απατεώνες», ενώ συμπλήρωσε: «Θυμήθηκε τώρα ο κ.Γόντικας να μας πει τι έγινε με την προγραμματική που το συμβούλιο ψήφισε το 2013.Θέλω να καταλάβετε όλοι το μέγεθος της πολιτικής αλητείας του κ.Γόντικα που προσβάλλει το κόμμα του. Το ΠεΣυ ενέκρινε μια προγραμματική σύμβαση. Το συμβούλιο το αποφάσισε και το ελεγκτικό συνέδριο την έχει νομιμοποιήσει και έρχεται σήμερα ο κ.Γόντικας να μας πει το δικό της παραμύθι. Δεν δαπανήθηκαν ποτέ τα χρήματα που λέει. Χρειάστηκαν 300.000 ευρώ (200.000 ευρώ από την Περιφέρεια και 100.000 από τους Δήμους). Ρίχνετε λάσπη και ζούμε μαζί σας τη μεγαλύτερη κατηφόρα στην πολιτική ζωή της Πελοποννήσου. Τα χρήματα έχουν εγκριθεί από την επιτροπή παρακολούθησης του συγκεκριμένου έργου, όπου συμμετείχαν όλοι οι αντιπεριφερειάρχες και όλοι οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου. Αυτοί ενέκριναν τα έργα και τα παραδοτέα. Για τέσσερα χρόνια εργάστηκαν πολλοί περισσότεροι από 100 άτομα και τα χρήματα ανέρχονταν σε 300.000 ευρώ. Πέσατε πολύ έξω στους υπολογισμούς σας. Δεν πρόκειται να σας πω ονόματα – όπως το θέλετε – γιατί είναι θέμα προσωπικών δεδομένων. Σ

τη συνέχεια ο κ.Γόντικας επανέφερε τα ερωτήματα του, ενώ απαντώντας στα όσα του καταλόγισε η κα.Νικολάκου δήλωσε, πως «οι προβοκάτσιες δεν πιάνουν σε εκείνον». «Συνειδητά δεν άνοιξα το ζήτημα του συνολικού προγράμματος για να μην πεταχτεί η μπάλα στην εξέδρα. Θα απευθυνθούμε στα Δημοτικά Συμβούλια να δούμε και τι λένε οι Δήμαρχοι», δήλωσε, ενώ κλείνοντας τόνισε: «Συντηρείτε έναν ολόκληρο μισθοφορικό στρατό για να σας στηρίζει τη δράση σας; Δώστε τα στοιχεία, αλλιώς ο καθένας θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Για άλλη μια φορά στην προσπάθεια σας να ξελασπώσετε τον κ.Τατούλη εκτίθεστε εσείς».

Πηγή: http://www.drt915.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button