ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές οι σχολικές μονάδες των Γαργαλιάνων

 

main8


Πρώτο κουδούνι τη Δευτέρα, καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες επιστρέφουν στα θρανία μετά τις θερινές διακοπές, με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Το πρώτο σχολικό κουδούνι της χρονιάς στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων και 2ο Νηπιαγωγείο θα χτυπήσει στις 8.45 το πρωί της Δευτέρας, ενώ λίγο αργότερα, στις 9.00 το πρωί θα χτυπήσει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων και 1ο Νηπιαγωγείο. Στις 10 το πρωί θα πραγματοποιήθει ο αγιασμός στο Λύκειο – Γυμνάσιο Γαργαλιάνων.

Πυρετός προετοιμασιών επικράτησε στις πρωτοβάθμιες σχολικές μονάδες των Γαργαλιάνων με τους εκπαιδευτικούς να προετοιμάζουν τις αίθουσες για να υποδεχτούν του μαθητές τη Δευτέρα το πρωί. Σημαντική είναι και η προσφορά των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων που φροντίζουν για το καλύτερο δυνατό περιβάλλον μάθησης για τα παιδιά τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!

Μιλώντας στο gargalainoionline.gr ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Γιώργος Τσόπελας είπε πως ο αγιασμός θα γίνει στις 8.45 το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου και ακολούθως θα δοθεί μαζί με τα βιβλία και το πρόγραμμα για όλη την εβδομάδα. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δηλώσεις της διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου, κας Ελευθερίας Σαλάτα, η οποία μας είπε πως το σχολείο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές, ενώ οι ελλείψεις σε δασκάλους είναι μικρές. Από την πλευρά του ο διευθυντής του Λυκείου Γαργαλιάνων κ. Ιωάννης Ρούσης σημείωσε πως το σχολείο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές για το σχολικό έτος 2017-2018 με τις ελλείψεις να είναι επίσης μικρές.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button