Ελλάδα

Αγοράκι 3 ετών έχασε το μάτι του από πυροβολισμούς στο Ζεφύρι

Ένα μικρό αγοράκι  μόλις τριών ετών έχασε το μάτι του από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Ζεφύρι  το απόγευμα του Σαββάτου (27.01.2018).

Ο τρίχρονος Ταξιάρχης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων». Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, αλλά δυστυχώς έχασε το 90% της όρασης του στο ένα μάτι. Μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή του και στο άλλο μάτι από μόλυνση.

Όπως είπε ο πατέρας του αγοριού στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epslilon: «Μας είπαν οι γιατροί ότι πλέον δεν μπορεί να δει από το ένα μάτι και φοβούνται για κάποια μόλυνση. Έπαιζα με τα μπάλα με τα δύο παιδιά μου. Και άκουσα ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Βγήκα και του έκανα σήμα να πάει πιο σιγά. Με έβριζε, μου είπε “θα δεις τι θα παθεις σε μία ώρα…Πέρασε η ώρα. Είχα ξεχάσει το περιστατικό. Ξαφνικά ακούμε φωνές. Βλέπω από το παράθυρο τέσσερα άτομα να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και να πυροβολούν μέσα στο σπίτι μου…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button