ΑγροτικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Αγροτικός Συνεταιρισμός Γαργαλιάνων: Έναρξη της λειτουργίας του ελαιοτριβείου για την φετινή ελαιοκομική περίοδο

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γαργαλιάνων  κάνει γνωστό στους ελαιοπαραγωγούς ότι το ελαιοτριβείο του στους Γαργαλιάνους άρχισε τη λειτουργία του από χθες Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του εργοστασίου τα πρώτα δείγματα , τόσο από πλευράς απόδοσης όσο και οξύτητας, είναι πολύ ενθαρρυντικά!

Το ελαιοτριβείο διαθέτει τα πιο σύγχρονα ελαιουργικά μηχανήματα Alfa Laval, έχει δυνατότητα επεξεργασίας ελαιοκάρπου 15.000 κιλά ελαιοζύμης ανά ώρα, και εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα λαδιού και την προστασία του περιβάλλοντος αφού τα μηχανήματα επεξεργασίας ελαιοκάρπου λειτουργούν αποκλειστικά σε δύο φάσεις.

Γενική Συνέλευση το Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Η δεύτερη επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στη Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων. Τα θέματα προς συζήτηση θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέλευση ενδέχεται να γίνουν κάποιες ιδιαιτέρα θετικές ανακοινώσεις για την πορεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button