ΑθλητικάΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης στα Φιλιατρά

 

1


Το  πρώτο τουρνουά αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στην Τριφυλία με την συμμετοχή των εμπορικών συλλόγων των Φιλιατρών των Γαργαλιάνων και της Κυπαρισσίας.

Τουρνουά αλληλεγγύης με ποδοσφαιρικούς αγώνες διοργάνωσαν χθες, Κυριακή 4 Ιουνίου, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Γαργαλιάνων, Φιλιατρών και Κυπαρισσίας στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών προκειμένου να στηρίξουν τον επαγγελματία από το Μάραθο που η επιχείρηση του καταστράφηκε από φωτιά αλλά και το Εργαστήρι Ειδικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φιλιατρών.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι τζούνιορ ομάδες 2005, 2006 , 2007 του Τέλλου Άγρα, της Εράνης και του ΑΟ Κυπαρισσίας ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε αγώνας με ελεύθερη συμμετοχή επαγγελματιών ανεξαρτήτου ηλικίας.

Να σημειωθεί πως δεν υπήρχε συγκεκριμένο εισιτήριο παρά μόνο ένας κουμπαράς στήριξης και αλληλεγγύης όπου προαιρετικά όποιος επιθυμούσε συνέβαλε στην προσπάθεια των Συλλόγων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button