ΑθλητικάΤοπικά Νέα

Αθλητικά έργα για τη Μεσσηνία προγραμματίζει η Περιφέρεια – Έργα που αφορούν και την Τριφυλία

Αθλητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.903.020 ευρώ δρομολογήθηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά την διάρκεια της τηλεσύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα χθες, Τρίτη 19 Μαΐου.

“Παρά την δραματική μείωση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, τα συγκεκριμένα έργα έχουν απολύτως διασφαλισμένες πιστώσεις” τόνισε ο περιφερειάρχης, σημειώνοντας ότι και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες θα ξεκινήσουν οσονούπω εργασίες, είτε για την κατασκευή νέων, είτε για την επισκευή ήδη υφιστάμενων αθλητικών υποδομών.

“Αθλητικά έργα θα κατασκευάζονται σε οικισμούς στους οποίους λειτουργούν σχολικές μονάδες και υπάρχει νεολαία γενικότερα” επισήμανε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι “θα υπάρχει σε εξέλιξη εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, σε όλη την Περιφέρεια”.

Εξ άλλου, στη σημερινή σύσκεψη αποφασίστηκε να υπάρξει πρόγραμμα για την προώθηση αθλημάτων όχι ευρέως διαδεδομένων, όπως επίσης και αθλητικών δραστηριοτήτων που ενισχύουν την τουριστική ανάπτυξη.

Σε αυτά συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, δραστηριότητες όπως καταδύσεις, ορεινή ποδηλασία, ορειβασία, μονοπάτια – πεζοπορία (τρέκινγκ), αναρρίχηση, αλεξίπτωτο πλαγιάς, αιωροπτερισμός, καθώς επίσης αθλήματα σχετικά με τη θάλασσα, αλλά και τα αποκαλούμενα “εξτρίμ” αθλήματα.

Η επόμενη ανάλογου περιεχομένου σύσκεψη προγραμματίστηκε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τα έργα που δρομολογήθηκαν για τη Μεσσηνία:

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 350,300.00

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Τ.Κ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 74,200.00

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΚ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ, ΒΑΛΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΚΑΣ, ΛΟΓΓΑ 134,000.00

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Τ.Κ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 65,000.00

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΚ.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 200,000.00

Δείτε όλα τα έργα πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΕΡΓΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button