ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Αλλαγές στην κατανομή των θέσεων στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας

Καταγραφή


ΑΛΛΑΖΕΙ από φέτος χωροταξία η διεξαγωγή της μεγάλης εμποροπανήγυρις που πραγματοποιείται στην Κυπαρισσία με αφορμή την εορτή Υψώσεως Τιμίου Σταυρού καθώς με απόφαση του Δήμου θεσμοθετούνται ζώνες για παράγκες εμπόρων και μικροπωλητών.

Τα σημεία αυτά θα είναι:

1. Τα δύο οικοδομικά τετράγωνα που βρίσκονται στην πανηγυρίστρια:

α) πλατεία απόδημου Ελληνισμού που περικλείεται από τις οδούς Ναβαρίνου, 28ης Οκτωβρίου, Ευαγγελιστρίας και Κολοκοτρώνη και το τετράγωνο με γκαζόν που περικλείεται από τις οδούς Ναβαρίνου, 28ης Οκτωβρίου, Γ. Καρατσάμη και Κολοκοτρώνη.

2. Το πεζοδρόμιο της οδού Κολοκοτρώνη από τη συμβολή της με την οδό Ναβαρίνου έως τη συμβολή της με την οδό Ευαγγελιστρίας.

3. Την οδό Ναβαρίνου, αριστερά και δεξιά από τη συμβολή της με την οδό Κολοκοτρώνη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

4. Την οδό Ευαγγελιστρίας, αριστερά και δεξιά από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

5. Τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου από τη συμβολή της με την οδό Ναυαρίνου έως και τη συμβολή της με την οδό Γρηγοριάδη. Στο οικοδομικό τετράγωνο 111 που βρίσκεται στην πολεοδομική ενότητα ΠΕ3, επί της οδού Ναυαρίνου, απέναντι από την Εκκλησία Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, θα εγκατασταθεί Λούνα Παρκ.

 

Η Οικονομική επιτροπή και στην συνέχεια το οικείο Δ.Σ. Τριφυλίας τροποποίησε μάλιστα την χωροθέτηση των ψησταριών που εκτείνονταν κατά μήκος της οδού Ελ. Βενιζέλου και στην αρχή της Ναβαρίνου με την παροχή των εδεσμάτων, ποτών με αποτέλεσμα να λειτουργούν στην έξοδο του πανηγυριού προς τα Φιλιατρά, κοντά στην πλατεία Απόδημου Ελληνισμού όπου δόθηκαν 7 άδειες για ψησταριές ενώ οι συνολικές θέσεις για πανηγύρι με το Λούνα πάρκ ανέρχονται σε 72 με τα έσοδα του Δήμου από το πανηγύρι να είναι αρκετά τα τελευταία χρόνια.. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button