Τοπικά Νέα

Αλλεπάλληλα «χτυπήματα» κλεφτών και διαρρηκτών σε σπίτια στην Αυλώνα Τριφυλίας!

ImageHandler.ashx


Χωρίς τελειωμό είναι τα ανελέητα χτυπήματα διαρρηκτών σε σπίτια και αγροτικές εγκαταστάσεις στα ορεινά χωριά της Τριφυλίας.

Θρασύτατοι διαρρήκτες… μέρα μεσημέρι χτύπησαν πρόσφατα για δεύτερη φορά τον τελευταίο χρόνο κατοικία στο κέντρο του χωριού με λεία αρκετά χρήματα και τιμαλφή. Πρόσφατα χτύπησαν σπίτι στην είσοδο του χωριού με λεία χρήματα και χρυσαφικά! Και δεν είναι τα μόνα χτυπήματα διαρρηκτών στην Αυλώνα και τη γύρω περιοχή όπου κυριαρχεί ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων.

Μάλιστα η οργή έχει ξεχειλίσει όπου οι κάτοικοι δημόσια στο καφενείο σχεδιάζουν την αυτοπροστασία τους και στέλνουν μήνυμα στις αρχές ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους!

Σε επικοινωνία της εφημερίδας “Φωνή” με τον αντιδήμαρχο της περιοχής Γ. Τσακανίκα, επιβεβαίωσε την κατάσταση και δήλωσε ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα της κατάργησης και αποδυνάμωσης των Α.Τ. της Τριφυλίας. Στο ίδιο μήκος κύματος με τους κατοίκους στέλνει και ο ίδιος αγωνιώδες μήνυμα στις Αρχές, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα των κατοίκων να αυτοπροστατευθούν, κάτι όμως που μπορεί να έχει και ανθρώπινα θύματα. Μεταφέροντας την ανησυχία και την αγανάκτηση των κατοίκων καλεί κάθε αρμόδιο να  αντιληφθεί ότι και στα ορεινά χωριά οι κάτοικοι έχουν δικαιώματα και όχι μόνο υποχρεώσεις απέναντι στην Πολιτεία!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button