Ελλάδα

Αμφισσα: Παραδόθηκε στις Αρχές ο δολοφόνος της 13χρονης Ρομά

Παραδόθηκε ο 34χρονος, ο οποίος αναζητείτο από τις 4 Ιουνίου για τον θάνατο της 13χρονης Ρομά στην Άμφισσα. Υπενθυμίζεται ότι η 13χρονη είχε τραυματιστεί θανάσιμα από πυροβολισμούς.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, ο 34χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (11.06.18). Ο δράστης μετά το φονικό εγκατάλειψε τα πάντα και οπλισμένος φέρεται να κατέφυγε στον ορεινό όγκο της Γκιώνας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ o ποινικολόγος Πέτρος Μαντούβαλος με πρωτοβουλία του για να σταματήσει η βεντέτα στη Φωκίδα, παρέδωσε σε συνεννόηση με τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές τον φερόμενο ως δράστη, της ανθρωποκτονίας της 13χρονης στην Άμφισσα, Παρασκευά Κ. τον οποίον μετακίνησε με το όχημά του στο σημείο αυθόρμητης παράδοσης του στους αστυνομικούς.

Θυμίζουμε πως όλα συνέβησαν το βράδυ της 4ης Ιουνίου, όταν ο Παρασκευάς Κ. φέρεται να πέρασε με το αυτοκίνητό του μέσα από τον καταυλισμό των Ρομά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατευθυνόταν προς τον στάβλο του και ότι έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητά παρόλο που βρισκόταν μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στους Ρομά και τον επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος έφυγε από τον καταυλισμό, πήγε πήρε το όπλο του και επέστρεψε. Ο επιχειρηματίας φέρεται να άφησε το αυτοκίνητό του αρκετά μακριά και πυροβόλησε προς τον καταυλισμό. Το αδικοχαμένο κορίτσι χτυπήθηκε στο κεφάλι και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ένας ακόμη Ρομά τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button