Αθλητικά

Ανακοίνωση του Παμίσου κατά Αλεξέα, Γκούμα και “κρίση” για αλλοίωση αποτελέσματος

Ανακοίνωση κατά του διαιτητή του αγώνα κυπέλλου με τη Καλαμάτα, Ηλία Αλεξέα, αλλά και του βοηθού Νίκου Γκούμα εξέδωσε η διοίκηση του Παμίσου τονίζοντας τις φάσεις που, κατά την άποψή της, αδικήθηκε η ομάδα της Μεσσήνης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στιγμές απείρου κάλλους από τον διαιτητή Ηλία Αλεξέα βιώσαμε σήμερα στο «Στ. Παπαδόπουλος». Ο επιπέδου Superleague ρέφερι & ο βοηθός του Νίκος Γκούμας αδίκσαν ολοφάνερα την ομάδα μας στις κάτωθι φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρόμαστε έντονα πως έκριναν το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα…

– Στο 30ο λεπτό δεν αποβάλλει τον Φουάση για αγκωνιά εκτός φάσης στον Βλάχο και στην επόμενη αμέσως φάση δείχνει με χαρακτηριστική ευκολία την κάρτα στο νεαρό άσο του Παμίσου.

– Στο 40ο λεπτό δεν αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσόπελα για σκληρό τάκλιν με τα δυο πόδια από πίσω σε παίκτη του Παμίσου. Ο Τσόπελας είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα νωρίτερα.

– Στην φάση του πέναλτι, ο Φουάσης ανατρέπει τον -σε προφανή θέση για γκολ- Αριστομενόπουλο. Αν δεν θέλετε απευθείας κόκκινη κύριε Αλεξέα, μπορείτε την δεύτερη κίτρινη.

– Στο 98ο λεπτό δεν δίνει καταφανέστατο πέναλτι και κάρτα σε χέρι του Αλιατίδη μετά από σέντρα του Πορή με το σκορ στο 1-1.

– Ο επόπτης Γκούμας δεν υποδεικνύει (λανθασμένα) φάουλ στον Πορή. Από το στημένο αυτό ξεκινά η φάση του 2-1.

– Στο 118’ δεν δίνει καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Δοδοντσάκη»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button