ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ανακοινώθηκε το νέο προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων

Νέα πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, μετά την παραίτηση του Δ. Κωνσταντόπουλου, είναι η Κωνσταντίνα Γκλιάτα.

Τις προηγούμενες ημέρες συνεδρίασε το Δ.Σ. προκειμένου να εκλέξει νέο πρόεδρο.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι, ο κ. Διονύσιος Κωνσταντόπουλος, μας γνωστοποίησε σήμερα 22/03/2018 γραπτώς την παραίτησή του από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων για προσωπικούς λόγους. Σεβόμενοι την οικειοθελή του αποχώρηση από το Δ.Σ., θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή του όλο αυτό το διάστημα που διανύσαμε μαζί έχοντας κοινούς στόχους και θεσπίζοντας νέα πράγματα στην πόλη μας. Σήμερα το μεσημέρι συνεδρίασε το Δ.Σ. για τη νέα συγκρότησή του σε σώμα, όπου από αυτό προκύπτει: Πρόεδρος: Γκλιάτα Κωνσταντίνα, Αντιπρόεδρος: Μακρής Παναγιώτης, Γραμματέας: Ψώνη Δήμητρα, Ταμίας: Πατσαβού Φωτεινή, Μέλη: 1. Μίχος Κωνσταντίνος, 2. Καραμάν Γκαλίνα, 3. Βλαχαδάμης Κωνσταντίνος. Ο Εμπορικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων συνεχίζει τις δράσεις του, ξεκινώντας από αύριο κιόλας, με τον Πασχαλινό στολισμό της πόλης μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button