Τοπικά Νέα

Αναστατωμένοι οι Τριφύλιοι με αφορμή δημοσιεύματα στο Facebook

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί το τελευταίο 24ωρο σε ολόκληρη την Τριφυλία με αφορμή την δημοσίευση στο Facebook εικόνων οι οποίες απεικονίζουν μηνύματα με ανήθικα σχόλια και αφορούν τον δήμαρχο Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο gargalianoionline περιήλθαν φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν προσωπικά μηνύματα με ανήθικα σχόλια τα οποία αναρτήθηκαν για το δήμαρχο Τριφυλίας, επωνύμως, σε προφίλ χρήστη στο Facebook.
Σήμερα το πρωί ακολούθησε ανάρτηση του δημάρχου Τριφυλίας σύμφωνα με την οποία προφανώς ισχυρίζεται ότι το προφίλ του έχει χακαριστεί.

Η ανάρτηση του δημάρχου αναφέρει τα εξής:

“Προσοχή κίνδυνος !!!
παρακαλούνται οι φίλοι μου να σταματησουν καθε επικοινωνία με το προφίλ μου μέχρι να ελεχθεί τεχνικά .Φαίνεται οτι τρίτα πρόσωμα περα από την εγκριση κ την βούληση μου παρεμβαίνουν στην λειτουργία του “.

Προσπάθειες γίνονται να αποκατασταθεί η όποια τυχόν εμπλοκή σε αυτό το περιστατικό του δημάρχου, ενώ μετά την έκταση που έχει πάρει το όλο θέμα, σύσσωμος ο λαός της Τριφυλίας περιμένει απαντήσεις γιατί έχει προκληθεί μια αναστάτωση.

Για λόγους αντικειμενικής ενημέρωσης, ηθικής και προστασίας της ιδιωτικής ζωής αν και δημόσιο πρόσωπο ο δήμαρχος, το gargalianoionline σεβόμενο τη θεσμική του ιδιότητα και με σκοπό να προστατέψει τους θεσμούς και τα πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν αυτούς δεν θα αναρτήσει το περιεχόμενο των ήδη αναρτημένων μηνυμάτων.

Προς τον σκοπό της αποκατάστασης και της τυχόν προσβολής της προσωπικής και θεσμικής ιδιότητας του δημάρχου καλείται η δικαιοσύνη να λάβει μέτρα ώστε να μην εκτίθεται δημοσιά η ιδιωτική ζωή του οποιοδήποτε πολίτη, πόσο μάλλον του Πρώτου Πολίτη του Δήμου.
Άπλετο φως στην υπόθεση μπορεί να ρίξει μόνο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το πόρισμα από τυχόν ερευνά της, εφόσον, βεβαίως, ζητηθεί η συνδρομή της στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Ευχή όλων να λάμψει η αλήθεια.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button