Τοπικά Νέα

Αναφορά Κατσίβελα στο δρόμο της Βάλτας και το Λιμάνι Κυπαρισσίας

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας ο Δήμαρχος κ. Κατσίβελας αναφέρθηκε στην εξέλιξη σημαντικών έργων που αφορούν την περιοχή της Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, για το λιμάνι της Κυπαρισσίας ο κ. Κατσίβελας είπε πως η επείγουσα περιβαλλοντική μελέτη βρίσκεται στο γραφείο του Υπουργού και αφού πάρει την υπογραφή του θα πάει στο Ελεγκτικό Συνέδριο προκειμένου να εγκριθεί η σύμβαση με τον εργολάβο για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Όσον αφορά το έργο του δρόμου της Βάλτας, ο κ. Κατσίβελας είπε ότι, έχει «φύγει» από την τεχνική υπηρεσία την Περιφέρειας και έχει πάει στο Περιφερειακό συμβούλιο και τις οικονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας για έγκριση.

Έργα όπως η Κατσιμικάδα και η Περιστεριά έχουν πάρει έγκριση για την δημοπρασία και το επόμενο διάστημα θα βγουν σε διαγωνισμούς. Τέλος, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου με αντικείμενο το οδικό δίκτυο της πόλης των Φιλιατρών και της Κυπαρισσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button