Αθλητικά

Ανεβάζει την τιμή πώλησης του Κριστιάνο η Ρεάλ

Άλλο ένα νέο επεισόδιο στο σίριαλ της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους παίζεται σήμερα, με τους Ιταλούς να αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης ανέβασαν τις απαιτήσεις τους για τον Πορτογάλο αστέρα.

Συγκεκριμένα, οι «μπιανκονέρι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον CR7, αλλά ακόμη δεν έχουν φτάσει σε deal με τους Μαδριλένους. Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, στο Πιεμόντε είχαν ενημέρωση πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανέβασε την τιμή του παίκτη.

Τα 100 εκατομμύρια ευρώ που ήταν γνωστά μέχρι σήμερα αφορούσαν ένα deadline μέχρι τις 15 Ιουνίου και πλέον η τιμή του Κριστιάνο έχει ανέβει κατά 20 με 30 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, αναφέρεται ότι για τον πρόεδρο των «μερένχες» αυτή θεωρείται προσφορά με… σκόντο, επειδή ο παίκτης είναι πλέον δυσαρεστημένος στην ομάδα.

Πάντως, φαίνεται ότι πρόβλημα ρευστότητας η Γιούβε δεν θα έχει, καθώς τα 100 εκατ. ευρώ θα καλυφθούν από την πώληση των Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Ντανιέλε Ρουγκάνι στην Τσέλσι, στην οποία προπονητής θα είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Όσο για τον Ρονάλντο, τα 30 εκατομμύρια τον χρόνο που θα παίρνει, θα καλυφθούν από μια χορηγία της FIAT, εταιρείας του Αντρέα Ανιέλι, με τον Πορτογάλο σταρ να είναι -σύμφωνα με φημολογία- το παγκόσμιο πρόσωπο της Ferrari.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button