Τοπικά Νέα

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει το ζήτημα των αδέσποτων ζώων στη Μεσσηνία

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει το ζήτημα των αδέσποτων ζώων στη Μεσσηνία σύμφωνα με τα μέλη του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας, τα οποία εκτιμούν πως ο αριθμός των αδέσποτων σκυλιών που υπάρχουν στην περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης ξεπερνούν τις 2000.

Η πρόεδρος του Ομίλου, Κατερίνα Πεζώνη και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν χθες κάλεσαν τους δήμους να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να δημιουργήσουν κατάλληλους χώρους για τα αδέσποτα, ενώ σημείωσαν πως καταγράφεται σημαντικός αριθμός κακοποίησης ζώων κάθε μήνα στην περιοχή Καλαμάτας και Μεσσήνης.

Αναφορικά με τις καταγγελίες που δέχεται ο Φιλοζωικός τα μέλη του μίλησαν για “μυθεύματα” από άτομα που έχουν οικονομικά συμφέροντα, τα οποία αποσκοπούν στο να “αμαυρωθεί” το έργο των εθελοντών του Φιλοζωϊκού και τα οποία είναι “άκρως συκοφαντικά”.

Υπογράμμισαν ότι η υιοθεσία ζώων που έχουν περιθάλψει οι εθελοντές του Ομίλου γίνεται χωρίς κανένα οικονομικό όφελος του Φιλοζωϊκού, χωρίς καμία είσπραξη χρημάτων

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button