Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Ανεξέλεγκτοι δικηγόροι τρομοκρατούν χυδαία δανειολήπτες στην Καλαμάτα!

ω3-27


Απίστευτες καταγγελίες για τις πρακτικές που ακολουθούν δικηγορικά γραφεία κατά δανειοληπτών. Πρωτοφανή περιστατικά τρομοκρατίας και αισχρής εξύβρισης. Προσποιούνται τους δικηγόρους της Καλαμάτας εκθέτοντας τον κλάδο. Καταγγελία στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και Καλαμάτας.

Απίστευτα περιστατικά εκτυλίσσονται στην Καλαμάτα όπως καταγγέλλουν δανειολήπτες τραπεζών. Σύμφωνα με τις επώνυμες καταγγελίες, τις οποίες έχει στη διάθεσή του το messiniapress, υπάλληλοι δικηγορικών γραφείων της Αθήνας, που δηλώνουν δικηγόροι, τρομοκρατούν, απειλούν και εξυβρίζουν χυδαία πολίτες, προκειμένου να τους οδηγήσουν στις τράπεζες για να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.

Πρωτοφανές περιστατικό

Το απόγευμα της Πέμπτης εγγυητής δανειολήπτη από την Καλαμάτα δέχθηκε άγρια επίθεση από δικηγορικό γραφείο των Αθηνών (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας). Συγκεκριμένα υπάλληλοι του εν λόγω γραφείου που δηλώνουν δικηγόροι απείλησαν τον εγγυητή και τον εξύβρισαν με χυδαίες εκφράσεις, ενώ έφτασαν σε σημείο, προκειμένου να τον τρομοκρατήσουν, να του γνωστοποιήσουν ότι ξέρουν τη διεύθυνση του σπιτιού του! Εκπρόσωποι του ίδιου δικηγορικού γραφείου, μάλιστα, έχουν φτάσει στο σημείο να παρενοχλούν ακόμα και το ανήλικο παιδί του εγγυητή, καθώς το κινητό τηλέφωνο που διατηρεί έχει τα στοιχεία του θύματος της επίσθεσης. 

Προσποιούνται τους δικηγόρους της Καλαμάτας

Ο εγγυητής του δανειολήπτη σοκαρισμένος από την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε έκλεισε το τηλέφωνο, ωστόσο, οι απειλές συνεχίστηκαν. Μετά από λίγα λεπτά του τηλεφώνησαν πάλι, από απόκρυψη αυτή τη φορά, και τον ενημέρωσαν ότι το τηλέφωνο γίνεται από δικηγορικό γραφείο της Καλαμάτας, το οποίο – δήθεν- συνεργάζεται με το συγκεκριμένο γραφείο των Αθηνών. Ακολούθησε νέος γύρος απειλών και χυδαίας εξύβρισης προς τον εγγυητή με τον εκπρόσωπο του δικηγόρου να απειλεί ότι «θα γνωστοποιήσει στην Καλαμάτα τις οφειλές του δανειολήπτη» προκειμένου να τον εξευτελίσει! 

Αναφορά στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Ο άτυχος εγγυητής που δέχθηκε την επίθεση προσέφυγε την επόμενη μέρα (σσ σήμερα) στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, του οποίου είναι μέλος ο δικηγόρος – επικεφαλής του συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου. Στελέχη του ΔΣ του Συλλόγου έχουν, ήδη, ενημερωθεί προφορικά για το περιστατικό, ενώ τη Δευτέρα θα κατατεθεί επίσημη αναφορά, προκειμένου να ενημερωθούν τα πειθαρχικά όργανα του Συλλόγου.

Κοινοποίηση στο Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Παράλληλα, η συγκεκριμένη καταγγελία θα κοινοποιηθεί και στο Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας, προκειμένου και αυτός να αναλάβει τα αναγκαία μέτρα και να προστατεύσει το κύρος των δικηγόρων της Καλαμάτας που, προφανώς, πλήττεται από την πρακτική του συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου, του οποίου εκπρόσωποι εμφανίζονται ως δικηγόροι της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Προσφυγή και στον Εισαγγελέα

Ακολούθως, το θύμα της επίθεσης θα προσφύγει και στον αρμόδιο εισαγγελέα της Καλαμάτας ζητώντας την προστασία του από το συγκεκριμένο γραφείο, καταθέτοντας όλα τα στοιχεία που διαθέτει (τηλέφωνα, μηνύματα κλπ), ενώ θα ζητηθεί και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Τέλος, όπως είναι φυσικό θα κατατεθεί και μήνυση εναντίον του συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου, προκειμένου να απολογηθεί στη δικαιοσύνη για τις άθλιες πρακτικές των υπαλλήλων του.

Πολιτική παρέμβαση 

Σημειώνεται ότι συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μοναδικό που έχει καταγραφεί και έχει καταγγελθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Καλαμάτα, γεγονός που δείχνει ότι δικηγορικά γραφεία και εισπρακτικές εταιρείες εξακολουθούν να δρουν ανεξέλεγκτα. Το ζήτημα, προφανώς, πρέπει να απασχολήσει και την πολιτική ζωή του τόπου (βουλευτές κλπ), οι οποίοι είναι αναγκαίο να θέσουν το θέμα στην κυβέρνηση, προκειμένου να τελειώσει η αισχρή τρομοκρατία εναντίον των πολιτών. 

messiniapress.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button