Πολιτική

Ανεξαρτητοποιήθηκε και επισήμως ο Περικλής Μαντάς από την παράταξη Τατούλη

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του ΠεΣυ τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, και στον απόηχο του σάλου που έχει προκαλέσει η καταγγελία της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη για υποκλοπές στο γραφείο της στην ΠΕ Μεσσηνίας, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη Τατούλη, με μια πολύ σύντομη επιστολή την οποία ανέγνωσε ο πρόεδρος του ΠεΣυ Ηλίας Στρατηγάκος.

Σημειωτέον ότι η κυρία Αλειφέρη προσήλθε κανονικά στη συνεδρίαση στο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη και κατά τη συζήτηση των θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης ο κ. Πατσαρίνος έθεσε το ζήτημα, προτείνοντας μάλιστα να ψηφιστεί από το Σώμα ένα ψήφισμα που έχει ετοιμάσει η παράταξή του. Όπως είπε ο κ. Πατσαρίνος: «Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ταλανίζει τη διοίκηση της Περιφέρειας, και συγχρόνως και τη λειτουργία της, ενώ αγγίζει θέματα που έχουν να κάνουν μετα  ατομικά δικαιώματα και την ελευθερία της έκφρασης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button