Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Ανθεί το παρεμπόριο σε περιοχές της Πύλου και της Κορώνης

 

paremporio1


Μέτρα ελέγχου παρεμπορίου ζητά ο Μανιάτης από τον Καφαντάρη.

 

Να λάβει μέτρα για το παρεμπόριο που φαίνεται να “ανθεί” σε περιοχές της Πύλου και της Κορώνης ζητεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης από τον δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, προς τον οποίο απευθύνει σχετική επιστολή.
Συγκεκριμένα, ο Δ. Μανιάτης στην επιστολή του -την οποία απευθύνει επίσης και προς τα αστυνομικά τμήματα των δύο παραπάνω περιοχών, ενώ την κοινοποιεί επίσης στη ΔΟΥ Καλαμάτας, τον Εμπορικό Σύλλογο Πύλου και τον Επαγγελματικό Σύλλογο Κορώνης-, επισημαίνει:
“Με την παρούσα επιστολή και ύστερα από καταγγελίες μελών μας, για παράνομους μικροπωλητές που εμφανίζονται καθημερινά και σταθμεύουν τα οχήματα τους -ή στήνουν τους πάγκους τους-, σε κεντρικά σημεία στις περιοχές της Πύλου και της Κορώνης, καθιστώντας αθέμιτο ανταγωνισμό με τα εμπορικά καταστήματα των εν λόγω περιοχών, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε θερμά όπως προβείτε άμεσα σε έλεγχο των παραπάνω μικροπωλητών, προκειμένου να εξακριβώσετε τη νομιμότητα ή μη οποιασδήποτε άσκησης εμπορικής δραστηριότητας εκ μέρους των.
Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μας, προκειμένου να περιορίσουμε την έξαρση του παρεμπορίου, που ταλανίζει την περιοχή μας, υπερασπιζόμενοι το νόμιμο εμπόριο, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button