Τεχνολογία

Αντίστροφη μέτρηση για του νέο, οικονομικό iPhone

Η ονομασία του που θα είναι έκπληξη και οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν

Μέχρι την επίσημη παρουσίαση των νέων iPhones απέμειναν λίγες ώρες, με την αίθουσα «Στιβ Τζομπς» στα κεντρικά κτίρια της Apple στο Κουπερτίνο να ετοιμάζονται για τη μεγάλη αυτή στιγμή, που με τόση ανυπομονησία περιμένουν οι οπαδοί του αμερικανικού κολοσσού τεχνολογίας.

Τα δημοσιεύματα γύρω από το τι πρόκειται να δούμε στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) είναι πάρα πολλά, αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώνεται -όπως φαντάζει φυσιολογικό- από πλευράς της εταιρείας, ούτε και διαψεύδεται.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, γνωρίζουμε ότι οι συσκευές που θα παρουσιαστούν είναι τρεις: το iPhone XS με οθόνη 5,8 ιντσών, το iPhone XS Max, το μεγαλύτερο OLED μοντέλο στις 6,5 ίντσες (το iPhone Plus είχε οθόνη 5,5 ιντσών), αλλά και η συσκευή με οθόνη 6,1 ιντσών, το iPhone ΧC και όχι τελικά iPhone 9, που θα αποτελεί τον διάδοχο του iPhone 8 με την οθόνη 4,7 ιντσών.

Ένας… μικρός πανικός γίνεται με τις τιμές που ενδέχεται να έχουν οι τιμές των νέων smartphones της Apple. Είναι ενδιαφέρον ότι σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα το iPhone XS Max θα πωληθεί στην πραγματικότητα κάτω από το όνομα iPhone XS Plus. Παράλληλα, το MacOtakara παρουσίασε κάποια slides της China Mobile, όπου αναφέρεται η ονομασία και οι τιμές των νέων iPhones για την αγορά της Κίνας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίστηκε στο Weibo από το ιαπωνικό blog και αποτελεί μια εσωτερική παρουσίαση του παρόχου κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα, China Mobile. Στις λεπτομέρειες που έχουν ενδιαφέρον, εντάσσεται και αυτή που θέλει τα μοντέλα να εμφανίζονται και σε έκδοση με δύο κάρτες sim.

Το iPhone XC φέρνει στις μνήμες το iPhone 5C, που ήταν πιο οικονομικό από το iPhone 5 και ήταν κατασκευασμένο από πλαστικό, ενώ κυκλοφορούσε σε κάποια έντονα χρώματα. Όμως, αυτό που ίσως ανησυχήσει τους επίδοξους αγοραστές, είναι κάποια δημοσιεύματα όπως του Forbes, που αναφέρουν ότι η πιο προσιτή από τις τρεις επιλογές θα έχει τιμή μεγαλύτερη των 699 δολαρίων που είχε αρχικά δει το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, βγήκαν και φωτογραφίες στο Twitter των «κλώνων» του iPhone XC, με τον χρήστη να υποστηρίζει ότι είναι αυθεντικές…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button