Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο λιμάνι Καλαμάτας με την τοποθέτηση καμερών

xiliometro


Ξέφραγο αμπέλι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιμάνι της Καλαμάτας, μετά τη σημερινή ανακοίνωση του Δήμου, ο οποίος μιλάει για βανδαλισμούς και κλοπές στην περιοχή του «χιλιόμετρου». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, έδωσε εντολή για την τοποθέτηση καμερών ώστε να υπάρχει εποπτεία για την αντιμετώπιση νέων βανδαλισμών,

Ειδικότερα από το Δήμο Καλαμάτας ανακοινώθηκε σήμερα: «Βανδαλισμοί αστικού εξοπλισμού και κλοπές έχουν σημειωθεί στον κυματοθραύστη του λιμένα Καλαμάτας («χιλιόμετρο»), δυστυχώς από νεαρά άτομα. Οι δράστες έχουν καταστρέψει βρύσες, πόρτες κ.ά., ενώ έχουν σημειωθεί κλοπές σε βάρκες, απ’ όπου αφαιρέθηκαν καύσιμα, εργαλεία κ.λπ. Υπήρξε συνεννόηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας με το Κεντρικό Λιμεναρχείο για πύκνωση των περιπολιών από πλευράς Λιμενικού Σώματος.Επίσης, ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για εγκατάσταση καμερών».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button