Αθλητικά

ΑΟ Κάστρο Μονεμβάσιας-ΓΣ Γαργαλιάνων 67-54: Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Γ.Σ.Γ

To προβάδισμα στη μάχη για την άνοδο πήρε εκ νέου το Κάστρο Μονεμβάσιας μετά τη, σχετικά άνετη, νίκη του επί του ΓΣ Γαργαλιάνων με 67-54 στο 3ο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Β’ κατηγορίας.

Οι Λάκωνες είχαν σε εξαιρετική ημέρα τους Γιάννη Σταθάκο και Ηλία Μανιατάκο, πήραν λύσεις και από άλλους παίκτες- Μάρκο, Μπιράκο, Πρωτόγηρο και Ζώταλη-που κάλυψαν την ουσιαστική «απουσία» του αγωνιζόμενου με πρόβλημα στη μέση Παπαδάκου και δεν επέτρεψαν στους Τριφύλιους να ζητήσουν τίποτα το θετικό από το ματς.

Το ξέφρενο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, με επί μέρους σκορ 41-24, άνοιξε τη διαφορά για τους γηπεδούχους που έκαναν μάλλον συντήρηση δυνάμεων στο τέλος.

Από την άλλη, το μεσσηνιακό σωματείο τα περίμενε όλα από τους Τσαγκανή, Καμπύλη και το «πλήρωσε» αφού δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη η οποία θα άλλαζε τα δεδομένα.

Βρίσκεται πλέον με τη πλάτη στο τοίχο καθώς πρέπει πάση θυσία να νικήσει στο ματς που ακολουθεί, στους Γαργαλιάνους, για να ελπίζει σε άνοδο.

ΚΑΣΤΡΟ 67

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 54

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-13, 36-20, 58-37, 67-54

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Tσιμπούρης, Δούβρης

ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ (Φουντουλάκης): Ζώταλης 4, Μάρκος 7(1),Μανιατάκος 15(1), Παπαδάκος 7, Μελέτης 3(1),Μπιράκος 8(1), Πρωτόγηρος 5,Πατούχας , Σταθάκος 18

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Π.Γερμανός): Γερμανός Π.6(1),Πετρόπουλος 4,Τσαγκάρης , Μπουγάτσος, Γιαννόπουλος, Τσαγκάνης 22(2),Γερμανός Α. 5(1),Αλεξίου , Ανδρώνης 3, Αναστασόπουλος 1, Καμπύλης 13

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button