Πολιτική

Απάντηση της περιφερειακής αρχής για τον Νίκο Γόντικα: “Εκθέτει το ΚΚΕ”

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Νίκος Γόντικας, εκθέτει ανεπανόρθωτα το ΚΚΕ, απαντάει η περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος χθες στην Τρίπολη, όπου κατήγγειλε παρανομίες της περιφερειακής αρχής και επιπλέον μίλησε για ολισθηρό δρόμο που ακολουθεί ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, αναφερόμενος σε εξώδικες οχλήσεις και σε αγωγές του ενάντια σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης…

Η απάντηση της περιφερειακής αρχής έχει ως εξής: «Tο τελευταίο χρονικό διάστημα ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Νίκος Γόντικας έχει επιλέξει το ρόλο του τηλεοπτικού «μαϊντανού». Ο κ. Γόντικας καθημερινά σχεδόν περιφερόμενος σε τοπικά τηλεοπτικά στούντιο με λάσπη, ψέμα και συκοφαντία προσπαθεί χωρίς να καταθέτει κανένα ουσιαστικό στοιχείο να πλήξει την Περιφερειακή Αρχή στοχεύοντας στον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κα. Νικολάκου.

Περιγράφει ως δήθεν παρανομίες τις διοικητικές πράξεις και με τον πολιτικό κυνισμό και λαϊκισμό που υπηρετεί δεν διστάζει προς εξυπηρέτηση και μόνο του πολιτικού, προσωπικού του οφέλους να εκθέτει ανεπανόρθωτα το ΚΚΕ.

Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί εδώ και πολύ καιρό ότι δεν υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες του κόμματός του, παρά μόνο τα ιδιοτελή πολιτικά προσωπικά του συμφέροντα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button