Αθλητικά

Απέκτησε Αλιατίδη η Καλαμάτα

Συνέχεια στην προσπάθεια της προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ της εν όψει της νέας σεζόν έδωσε το Σάββατο (18/8) η Καλαματά, η οποία απέκτησε τον Μανώλη Αλιατίδη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Μαύρης Θύελλας» ανήκε μέχρι πρότινος στην Καβάλα απ΄όπου και αποχώρησε.

Έπειτα από την φυγή του από την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας ήρθε σε συμφωνία με τους Μεσσήνιους την φανέλα των οποίων θα φορά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό Μανώλη Αλιατίδη.

Ο Μανώλης Αλιατίδης γεννήθηκε στην Πτολεμαϊδα στις 5 Φεβρουαρίου 1995. Στο ξεκίνημα της καριέρας του υπήρξε μέλος της Κ20 της Βέροιας και την σεζόν 2015-16 βρέθηκε στην ομάδα της Κοζάνης (Γ’ Εθνική, 26 συμμ.).

Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης και το Γενάρη του 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στον Ιάλυσο (Γ’ Εθνική). Από την Ρόδο βρέθηκε πέρυσι στην Καβάλα πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας fckalamata.gr για το νέο σταθμό της καριέρας του, ο Μανώλης Αλιατίδης τόνισε:

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα φορέσω την φανέλα της ιστορικής Καλαμάτας. Γνωρίζω πως η ομάδα πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα με έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας, τον κ. Χριστόπουλο, o οποίος μου παρουσίασε το πλάνο της ομάδας και διαπίστωσα πως τα θέλω της συλλόγου συμπίπτουν με τα δικά μου. Χαίρομαι που θα αποτελέσω μέλος αυτής της προσπάθειας και πιστεύω πως διαμορφώνονται οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στην ομάδα να βρεθεί μετά από χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί δηλαδή που ανήκει».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button