Αθλητικά

«Απέρριψε 8 εκατ. ευρώ για τον Σισέ ο Ολυμπιακός»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον Ολυμπιακό με την απόδοσή του. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίον έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», στον το ενδιαφέρον μετατράπηκε και σε κρούση από γνωστό ευρωπαϊκό σύλλογο για τον Σενεγαλέζο στόπερ, αλλά η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήταν αρνητική. Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, η προσφορά ήταν ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά απορρίφθηκε, καθώς θεωρείται πιθανό οι προσφορές στο μέλλον να ανέβουν.

Επίσης, τα τελευταία 24ωρα, υπήρχαν δημοσιεύματα στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή, τα οποία έκαναν λόγο για πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Μετά την απομάκρυνση του Μπεσνίκ Χάσι και με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Σισέ έχει πάρει θέση βασικού και έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, μετρώντας συνολικά 4 στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button