Κόσμος

Απίστευτο! Πέρασε το σπίτι του γείτονα για δικό του και τον σκότωσε ως εισβολέα

Ο 43χρονος δράστης κάλεσε την αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι του και ότι τον εξουδετέρωσε

Αντιμέτωποι με μία απίστευτη περίπτωση δολοφονίας βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην πόλη Raytown του Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένας 43χρονος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι του γείτονά του και τον σκότωσε με άγριο τρόπο. Όπως αποδείχθηκε από την ανάκριση, το έγκλημα ήταν αποτέλεσμα μίας αδιανόητης γκάφας, καθώς ο δράστης φέρεται να μπέρδεψε το σπίτι του με εκείνο του γείτονά του, τον οποίο σκότωσε διότι πίστεψε πως είναι… εισβολέας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 43χρονος Michael Augustine θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι του, μετά από αρκετές ώρες κατανάλωσης αλκοόλ σε κοντινό μπαρ. Όταν έφτασε στο δρόμο που διέμενε, ήταν ήδη πολύ μεθυσμένος. Ως αποτέλεσμα ήταν να μπερδέψει τα σπίτια και να μπει στο διπλανό.

Για κακή του τύχη, ο 60χρονος βετεράνος του στρατού Clifton King αντιλήφθηκε το μεθυσμένο άντρα, ο οποίος προσπαθούσε να μπει στο σπίτι του. Βγήκε στην αυλή και κινήθηκε εναντίον του. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του.

Ο 43χρονος δράστης κάλεσε την αστυνομία από το κινητό του και ανέφερε ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι του και τον εξουδετέρωσε! Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, δεν βρήκε κανέναν εισβολέα. Βρήκε τον 43χρονο να τρικλίζει από το μεθύσι και τον 60χρονο να κοίτεται νεκρός στην μπροστινή αυλή του.

Οι γείτονες που αναστατώθηκαν και βγήκαν έξω, δήλωσαν στην αστυνομία ότι το συγκεκριμένο οίκημα ανήκει στον 60χρονο και ότι ο Augustine ήταν ο εισβολέας. Τότε διαπιστώθηκε η τραγική γκάφα του μεθυσμένου 43χρονου, ο οποίος μύριζε από απόσταση αλκοόλ.

Οι άνθρωποι που γνώριζαν το δράστη έκαναν λόγο για έναν ήρεμο και φιλικό άντρα. Όπως φαίνεται η επιρροή του αλκοόλ προκάλεσε μία τραγωδία, τόσο για τον ίδιο, ο οποίος θα δικαστεί για φόνο, όσο και για τον 60χρονο βετεράνο του στρατού, ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Όπως ανέφεραν οι γείτονες, ο δράστης έβαλε ήδη πωλητήριο στο σπίτι του και μετακόμισε σε άλλη περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button