Τοπικά ΝέαΧώρα

Απίστευτο τροχαίο στη Χώρα: Διέσχισε 100 μέτρα μέσα σε ελαιώνα, αναποδογύρισε… αλλά ο οδηγός δεν έπαθε το παραμικρό! [εικόνες]

Άγιο, ως φαίνεται, είχε ο οδηγός ενός ΙΧ, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στο 102ο χμ. της Ε.Ο. Πύργου – Μεθώνης, στο ύψος του Ανακτόρου του Νέστορος, στην Χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 37χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να διασχίσει 100 μέτρα ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση και ελαιόδεντρα (χωρίς να χτυπήσει κανένα δέντρο), ενώ την «φόρα» του αυτοκίνητου ανέκοψε παρακείμενο χαντάκι όπου και κατέληξε ντελαπαρισμένο!

Ο οδηγός διερχόμενου οχήματος ο οποίος περνούσε από το σημείο ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ δεν πίστευε στα ματιά του αυτό που συνέβη, καθώς ο οδηγός του πρώτου οχήματος κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά όπου και έφτασε στην άσφαλτο σε κατάσταση σοκ!

Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο σημείο, αρχικά, δεν μπορούσαν να βρει που είναι το αυτοκίνητο, ενώ και οι ίδιοι δεν πίστευαν πόσο τυχερός ήταν ο οδηγός.

Του περιστατικού επιλήφθηκε το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button