Αθλητικά

Ασταμάτητος ο Α.Ο.Κ. – Νίκη με 6-0 τον Μιλτιάδη

ΔΕΝ Πρόλαβε να μετρήσει τα τέρματα που φιλοδώρησε τον τελευταίο στην βαθμολογία Μιλτιάδη ο Α.Ο. Κυπαρισσίας στο παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο έληξε υπέρ των γηπεδούχων με 6-0.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του εκλιπόντα προέδρου του Μιλτιάδη Παναγιώτη Κατσούλα που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Στο φιλμ του αγώνα τώρα, ο Χρονόπουλος στο 11ο λεπτό άνοιξε με ευθύ σουτ το σκορ της αναμέτρησης γράφοντας το 1-0. Στο 30ο λεπτό ο Ντιόπ μέσα στη μεγάλη περιοχή μπλόκαρε τους αμυντικούς του Μιλτιάδη σκοράροντας με το 2-0.

Λίγο αργότερα στο 32ο λεπτό ο Βατσής με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το 3-0. Στο 36ο λεπτό ο Α.Ο.Κ. κέρδισε πέναλντι το οποίο σούταρε ο Κωσταντόπουλος με επιτυχία κάνοντας το 4-0. Λίγο πριν το τέλος μετά από κόρνερ έγινε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και ο τερματοφύλακας του Μιλτιάδη έκανε το 5-0.
Στην επανάληψη οι 2 ομάδες έκαναν αλλαγές καθώς ο Α.Ο.Κ. έβαλε στο παιχνίδι νέους παίκτες από τον πάγκο και ο Βατσής στο 75ο λεπτό μετά από ασίστ του Λαχανά επισφράγισε με το τελικό αποτέλεσμα του 6-0. Διαιτητές ο Ζαρακοβίτης με την Τσούκαλη και Ρέκκα.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μητρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Κωστναντόπουλος, Αριδάς ,Χρονόπουλος, Βατσής, Σπυρόπουλος.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στασινόπουλος, Αυρηλιώνης, Γεωργακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Τσέρτος, Λακριντής, Γαλάνης, Ταχίρι, Βάγγαλης, Παυλόγιαννης, Αλεξόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button