ΑστυνομικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ένας ακόμη αστυνομικός στη δύναμη του Α.Τ. Γαργαλιάνων

 

Στιγμιότυπο-οθόνης-(847)


Συνεδρίασε χθες το πρωί το Συμβούλιο Μεταθέσεων Αστυνομικού Προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας για τη μία και μοναδική προσφυγή ενόψει των έκτακτων μεταθέσεων Αστυνομικού προσωπικού στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης – αναδιάταξης και σύστασης νέων περιφερειακών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη έγινε δεκτή η προσφυγή του Αστυνομικού Θανάση Φωτόπουλου, του οποίου η αρχική τοποθέτηση προβλεπόταν για τα Α.Τ. Τριφυλίας, να τοποθετηθεί στο Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη αντί για τέσσερις (4) έρχονται πέντε (5) αστυνομικοί στο Α.Τ. Γαργαλιάνων από τις καταργημένες αστυνομικές υπηρεσίες της Τριφυλίας. Συγκεκριμένα, από το Α.Τ. Φιλιατρών μετατίθενται 3 αστυνομικοί, ενώ από το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας 2 αστυνομικοί.

Να σημειωθεί πως ο παραπάνω αστυνομικός είχε επιλεγεί να τοποθετηθεί στη θέση του νεοσύστατου θεσμού του «Τοπικού Αστυνόμου» στην πόλη των Φιλιατρών, ωστόσο μετά την άρνηση του δήμου Τριφυλίας να παραχωρήσει χώρο η θέση αυτή θα μείνει κενή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button