Αθλητικά

Αυτή είναι η μεταγραφάρα που παλεύει ο Τίγρης για το καλοκαίρι – Έτσι θέλει να «γκρεμίσει» το ΟΑΚΑ

Το πιο «καυτό» θέμα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ, από τη στιγμή που τα πάντα έχουν «παγώσει» αγωνιστικά, είναι η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, καθώς τελευταία ρεπορτάζ τονίζουν τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν για την παραμονή του στην Ένωση μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι προετοιμασμένοι για το παραπάνω ενδεχόμενο, με αποτέλεσμα να ψάχνουν ήδη στην ξένη αγορά για τον αντικαταστάτη του Αργεντινού άσου.

Και η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες για την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ είναι ελάχιστες, αν και εφόσον η Λας Πάλμας καταφέρει να παραμείνει στην Πριμέρ Ντιβιζιόν. Από τη μία γιατί πολύ δύσκολα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα δανείσουν τον παίκτη και από την άλλη, επειδή ακόμα πιο δύσκολα θα τον πουλήσουν σε ελληνική ομάδα, ενώ γνωρίζουν ότι σε άλλες αγορές μπορεί να «πιάσουν» περισσότερα.

Πάντως, το μεγαλύτερο πρόβλημα στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο είναι το οικογενειακό πρόβλημα που τον βασανίζει και αφορά την κόρη του. Ένα σοβαρό θέμα που τον ανάγκασε να σκεφτεί την επιστροφή στην Ισπανία ακόμα και τον περασμένη Γενάρη, όπως αποκάλυψαν έγκυρα Μέσα στη χώρα.

Όπως γίνεται, επομένως, κατανοητό είναι πολύ δύσκολο για την Ένωση να υπερκεράσει όλα τα παραπάνω εμπόδια, για να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα, παρόλο που ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Αργεντινό, τουλάχιστον όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν αναμένεται να εγκαταλείψουν… αμαχητί την υπόθεση του 26χρονου επιθετικού. Θα το παλέψουν και θα προσπαθήσουν ακόμα και να «αγγίξουν» το προσωπικό πρόβλημα του παίκτη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν μπορούν να το λύσουν, ή έστω να βοηθήσουν, προκειμένου ο Αργεντινός να μπορέσει να παραμείνει στην Ελλάδα και να νιώθει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Αν το καταφέρουν αυτό, τότε δεν αποκλείεται να αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής του παίκτη, αν και, όπως προαναφέραμε, αν η Λας Πάλμας παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, τότε η ΑΕΚ πολύ δύσκολα θα κατορθώσει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.
sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button