Lifestyle

Αυτή είναι η πόλη που επιλέγουν τα… μεγάλα πορτοφόλια της γης

Εξετάστηκαν πέντε τομείς που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την παγκόσμια ελίτ

Η Νέα Υόρκη είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο για τους πλούσιους αυτού του κόσμου, σύμφωνα με τελευταία μελέτη. Κατά το στάδιο της έρευνας, εξετάστηκαν πέντε τομείς που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την παγκόσμια ελίτ και το Μεγάλο Μήλο τοποθετήθηκε πρώτο σε κάθε κατηγορία: συνολική επιθυμία, πλούτο, επένδυση, τρόπο ζωής και μέλλον.

Το Λονδίνο βρέθηκε στη δεύτερη θέση για συνολική επιθυμία και μέλλον, ενώ το Σαν Φρανσίσκο ήρθε δεύτερο για τον τρόπο ζωής και το Λος Άντζελες ήρθε δεύτερο για τον πλούτο.

Η έρευνα κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη στο συνέδριο Douglas Elliman και Knight Frank στο Μανχάταν. «Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Νέα Υόρκη έχει γίνει η νούμερο ένα πόλη για τα σημερινά πολύ υψηλής αξίας άτομα», δήλωσε ο Howard Lorber, πρόεδρος του Douglas Elliman, στο The Post.

«Η Νέα Υόρκη είναι το κέντρο των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών, της μόδας, της διατροφής και της ψυχαγωγίας και διαθέτει αρχιτεκτονική παγκόσμιας κλάσης που απαρτίζεται από ασύγκριτες πολυτελείς οικιστικές ευκαιρίες – όλες σε μια αγορά που έχει ιστορικά αντέξει σε παγκόσμιες συγκρούσεις και αβεβαιότητες. Δεν είναι περίεργο ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θέλουν να είναι μέρος της πόλης μας», πρόσθεσε.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι ο αριθμός των πλουσίων ανθρώπων έχει αυξηθεί σημαντικά στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button