Ελλάδα

Αύριο η απολογία του κοσμηματοπώλη για το θάνατο του Κωστόπουλου

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε βαθμό πλημμελήματος

Νέα προθεσμία έλαβε από τον ανακριτή ο κοσμηματοπώλης ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Ο κατηγορούμενος, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή λίγο μετά τις 9 το πρωί προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε βαθμό πλημμελήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής του έδωσε νέα προθεσμία καθώς διαπίστωσε ελλείψεις στο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του.

Ο κοσμηματοπώλης θα οδηγηθεί και πάλι στα δικαστήρια της Ευελπίδων αύριο το πρωί.

Η χθεσινή νεκροψία δεν έβγαλε συγκεκριμένο πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις είναι αυτές που ενδεχομένως βοηθήσουν την οικογένεια του 33χρονου, που ζητά να μάθει την αλήθεια, να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο νεαρός άνδρας. Ήδη, ο αδελφός του Ζακ Κωστόπουλου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της δικαιοσύνης. Μάλιστα, η οικογένεια του 33χρονου καλεί κάθε αυτόπτη μάρτυρα που μπορεί να εισφέρει στην έρευνα να καταθέσει. Επιπλέον, έχουν προτείνει να εξεταστεί από τον αρμόδιο ανακριτή ένας εμπειρογνώμονας ηλεκτρονικών πειστηρίων, ο οποίος είναι σε θέση, όπως λένε, να αναλύσει το οπτικοακουστικό υλικό που περιλαμβάνεται στη δικογραφία και καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του Ζακ στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.

Ο κατηγορούμενος, πάντως, μέσω του συνηγόρου του έχει δώσει το στίγμα της απολογίας του καθώς φέρεται να επικαλείται το γεγονός ότι η πρώτη του ενέργεια ήταν να ειδοποιήσει την αστυνομία και στη συνέχεια εμφανίζεται να ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του 33χρονου επίδοξου ληστή μαζί με άλλους περαστικούς που έσπευσαν να βοηθήσουν. Μάλιστα, φέρεται να λέει πως ο νεαρός τον απείλησε με σπασμένο γυαλί και πως τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να διαφύγει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button