Αθλητικά

«Βαράει διάλυση» top ομάδα Super League – Tσουνάμι αποχωρήσεων, «τρελαμένος» ο προπονητής

Η φετινή σεζόν ήταν ονειρική για τον Ατρόμητο, όμως η επόμενη αναμένεται να είναι πολύ δυσκολότερη, καθώς η ομάδα θα χάσει πολλά από τα βασικά στελέχη της και θα πρέπει ουσιαστικά να χτιστεί από την αρχή.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ατρόμητος στηρίχθηκε φέτος σε μεγάλο βαθμό σε δανεικούς παίκτες παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να επιστρέψουν στις ομάδες τους. Το σταθερότατο κεντρικό αμυντικό των Σπύρου Ρισβάνη και Δημήτρη Χατζηισαΐα θα σπάσει, αφού ο δεύτερος θα γυρίσει στον ΠΑΟΚ και ο πρώτος βρίσκεται σε συζητήσεις ακόμα για το αν θα παραμείνει στο Περιστέρι, ενώ η επιστροφή στον Δικέφαλο είναι το επικρατέστερο σενάριο και για τον βασικό αριστερό μπακ, Δημήτρη Γιαννούλη.

Το ίδιο ισχύει για τον εκ των κορυφαίων παικτών της φετινής σεζόν, Αμρ Ουάρντα, όπως και για τον βασικό τερματοφύλακα, Ανδρέα Γιαννιώτη, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ήδη έχει αποφασίσει την επιστροφή του στο Λιμάνι, ως αντάλλαγμα για τον Ρισβάνη.

«Φευγάτοι» είναι επίσης οι δύο παίκτες που αποτέλεσαν τις επιθετικές αιχμές του Ατρομήτου, ο Νικολά Ντιγκινί και ο Αμπιόλα Ντάουντα, που αναμένεται να συνεχίσουν στο εξωτερικό, αν για τον πρώτο ακούστηκε ήδη και η ΑΕΚ.

Σα να μην έφταναν όλοι οι παραπάνω, ο βασικός δεξιός μπακ, Κυριάκος Κιβρακίδης βρίσκεται εδώ και καιρό στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ, όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις, ενώ νέα σενάρια θέλουν τον Θοδωρή Βασιλακάκη να παρακολουθείται στενά, τόσο από τους Θεσσαλονικείς, όσο και από την ΑΕΚ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το καλοκαίρι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για την ομάδα του Περιστερίου και τον προπονητή της, Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ομάδα, όμως βλέποντας όλους τους βασικούς του να φεύγουν, δεν αποκλείεται να… χαιρετήσει κι αυτός, αφού στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να αποχωρήσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button