Τοπικά Νέα

Βαρύ το κλίμα στη συνάντηση Κατσίβελα με στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Τριφυλία

Βαρύ ήταν το κλίμα στη συνάντηση που είχε την Δευτέρα στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας (έπειτα από πρόσκλησή του) με στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ. Ενδεικτικό του κακού κλίματος είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά δεν βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες, όπως συνηθίζεται, από την πλευρά του κ. Κατσίβελα.

Η συνάντηση θα μπορούσε να περιγράφει ως «διερευνητική» και για τις δύο πλευρές… καθώς 10 μήνες πριν τις εκλογές, σίγουρα ο δήμαρχος θα ήθελε να γνωρίζει τις προθέσεις της Τοπικής… αλλά και η Τοπική τις προθέσεις του δημάρχου για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline, σχεδόν όλα τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης μετέφεραν στον Δήμαρχο τη δυσαρέσκειά τους για την λειτουργία του Δήμου, ενώ αρκετά πρόσωπα εξέφρασαν την έντονη αγανάκτησή τους στο γεγονός ότι καθημερινά γίνονται αποδέκτες έντονων παραπόνων του κόσμου, χωρίς πλέον να έχουν την δύναμη και το κουράγιο να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, δημιουργώντας ταυτόχρονα στην παράταξη σοβαρό πρόβλημα συσπείρωσης.

Σκληρή κριτική έγινε για την απουσία μεγάλων έργων στο Δήμο, πόσο μάλλον όταν όμοροι Δήμοι εκμεταλλεύονται τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Ο δήμαρχος ωστόσο φαίνεται πως “δικαιολόγησε” την απουσία των έργων στο γεγονός πως υπάρχει δυσκολία στη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου. Σαν παράδειγμα, ο κ. Κατσίβελας, ανέφερε πως μέσα από την καλή συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου αυτή τη στιγμή γίνονται οι εργασίες στο Λιμάνι της Κυπαρισσίας, δείχνοντας πως ποντάρει στη στενή συνεργασία που έχει με τον κ. Τατούλη.

Επίσης, αναφορά έγινε και για τον Βιολογικό Καθαρισμό Γαργαλιάνων, όπου η πραγματικότητα δυστυχώς είναι ότι 4 χρόνια μετά από τις μεγαλόστομες υποσχέσεις το έργο δεν έχει πάρει το δρόμο της χρηματοδότησης. Παράπονα επίσης ακούστηκαν και για τους τελευταίους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ στους Γαργαλιάνους, όπου υπήρξε χρέωση για τον Βιολογικό Καθαρισμό.

Τέλος, κριτική δέχτηκε ο κ. Κατσίβελας και για την κακή σχέση που έχει με στελέχη της συμπολίτευσης που έχει σαν αποτέλεσμα τον παραγκωνισμό τους.

Γεγονός είναι πως το παραχθέν έργο είναι μικρό σε σχέση με το χρονικό διάστημα διακυβέρνησης και πολλοί ρωτούν αν είναι εφικτό όσα δεν έγιναν σε διάστημα 4 χρόνων να γίνουν σε διάστημα δέκα μηνών προκειμένου να ανατραπεί το βαρύ κλίμα για την παράταξη του κ. Κατσίβελα.

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  2. ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ, ΚΡΑΞΙΜΟ!!!!! ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, ΕΚΡΑΖΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ… ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΟ…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΡ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΑΦΟΥ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΦΑΕ ΜΙΑ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ….

  3. Το έχουμε γράψει εδώ και 3 χρόνια περίπου. Η Δυτική Μεσσηνία θα αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς Νότια της υφιστάμενης μονάδας της Costa Navarino. Η Τριφυλλία θα μείνει στο έλεος των ντόπιων συντηρητικών συμφερόντων. Θα απαξιωθούν οι τιμές των ακινήτων, θα βλέπεις χτήμα 4 στρ. στην Πύλα ή Σχινόλακα σε απόσταση 7-10 χλμ από θάλασσα να πωλείται από 500 χιλιάδες με 1 εκατ. ενώ παραθαλάσσιο στην Τριφυλία 4 στρ το πολύ 150-200 χιλιάρικα……Θα είναι έντονη η διαφορά στην ανάπτυξη και στην ζήτηση. Δείτε πως έχει καταντήσει ο Μάραθος….χάλια μαύρα, όσα μαγαζιά υπολειτουργούν συν ότι υπάρχουν άλλα τόσα ξενοίκιαστα…….

    1. ΔΕΝ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΏΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΛΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ.

      1. Αυτό που γράψαμε στο κείμενο μας ότι, “Η Τριφυλλία θα μείνει στο έλεος των ντόπιων συντηρητικών συμφερόντων.” Έρχεται να το επιβεβαιώσει το σχόλιο – απάντηση του κου Σταματόπουλου. Πάρτε το χαμπάρι η Τριφυλλλλλία θα πατώσει όπως πατώνει τόσα χρόνια με την τιμή του λαδιού, που αφήνετε 5 τσιράκια των Ιταλών να σας δουλεύουν ή διοικούν συνεταιρισμούς φωνακλάδες τρακτερατζήδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button