Αθλητικά

«Βοήθεια, καίγομαι» φώναζε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που κάηκε στο διαμέρισμά του (Photos)

Ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του το πρωί, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά του στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 8:00, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, επί της οδού Αισώπου, ενώ οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον ηλικιωμένο νεκρό στο μπαλκόνι. Όπως εκτιμά η Πυροσβεστική, ο άνδρας προσπάθησε να βγει έξω αλλά μόλις πήγε στο μπαλκόνι άφησε την τελευταία του πνοή.

Το διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες και ο ηλικιωμένος που βρισκόταν μέσα σε αυτό, βγήκε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια. Οι εκκλήσεις του άτυχου άνδρα, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου σήκωσαν ολόκληρη την πολυκατοικία στο πόδι. Οι γείτονές του που τον άκουσαν να φωνάζει, «βοήθεια, καίγομαι» έσπευσαν για βοήθεια, ωστόσο η πόρτα του διαμερίσματος, ήταν κλειδωμένη και ο άτυχος ηλικιωμένος είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο διαμέρισμα. Στην ίδια πολυκατοικία, όπως αναφέρουν κάτοικοι, έμενε και ο γιος του θύματος, αλλά εκείνη τη στιγμή απουσίαζε.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο, λίγο αργότερα εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο άνδρα.

Σημειώνεται ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button