Αθλητικά

Βόμβα στα θεμέλια του Παναθηναϊκού – Τι θα κάνει η ΠΑΕ; Τώρα είναι ο Δημήτρης απέναντι!

Υπάρχει ένα θέμα και μάλιστα πολύ μεγάλο για τον Παναθηναϊκό, που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως κανείς μέχρι τώρα δεν το έχει αντιληφθεί και πολύ περισσότερο πως δεν τόχει σχολιάσει.

Κι αυτό είναι η έδρα που θα έχει ο Παναθηναϊκός φέτος. Το που θα παίζει δηλαδή για τις υποχρεώσεις του σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αυτός ίσως να είναι και ο βασικός λόγος που ακόμα δεν έχουν βγει τα διαρκείας, πέρα από το προφανές δηλαδή, το ότι δεν ξέρουμε ποιος τελικά θα είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ για να τα εκδώσει.

Αυτό είναι η… πρώτη ανάγνωση της ιστορίας. Το ποιος θα είναι δηλαδή ο ιδιοκτήτης.

Καθώς υπάρχει και η δεύτερη που είναι και η πιο ουσιαστική. Το για ποιο γήπεδο δηλαδή θα εκδοθούν τα διαρκείας και πότε θα έχει καταλήξει ο Παναθηναϊκός σ’ αυτό.

Σήμερα είχαμε τουλάχιστον μια εξέλιξη στο συγκεκριμένο μετά την κίνηση καλής θέλησης από τον Ερασιτέχνη που δείχνει Λεωφόρο, αλλά με αυτά που έχουμε δει από την ΠΑΕ ποτέ δεν μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος.

Αλλά το επισημαίνουμε αυτό εκτός των άλλων, με φόντο και την καθυστέρηση στα όρια της… απροθυμίας που υπήρχε μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ για να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις της με τον Ερασιτέχνη και συγκεκριμένα να αποφασίσει πόσα τελικά χρωστάει για την μέχρι τώρα χρήση της Λεωφόρου, αλλά και το αν θα ισχύσουν οι ήδη υπογραμμένες συμβάσεις και με τι συνέπεια και κανονικότητα. Καθώς πλέον, η ΠΑΕ –είτε μείνει ο Αλαφούζος είτε γίνει τελικά το ντιλ μεταβίβασης των μετοχών στον Παϊρότζ- δεν θα έχει να κάνει με μια χούφτα συνδεσμίτες που είχαν πριν τον Ερασιτέχνη και μπορούσε με αυτούς να «τα βρει» με ένα σωρό τρόπους, αλλά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως η ΠΑΕ πρέπει να είναι απόλυτα συνεπής απέναντι στον Ερασιτέχνη.

Μετά και την σημερινή συνάντηση ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη το θέμα φαίνεται να διευθετήθηκε έπειτα από την κίνηση καλής θέλησης που έκανε ο Ερασιτέχνης, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν με πρώτο και βασικότερο το ποιος θα υλοποιήσει την συγκεκριμενη συμφωνία από πλευράς ΠΑΕ, ποιος θα πληρώσει δηλαδή με λίγα λόγια. Όπως βέβαια και το ότι αν θα ισχύουν όλα όπως ειπώθηκαν αν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ.

Από κει και πέρα το να πάει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός όπως λένε οι πληροφορίες ότι θέλει να κάνει ο Παίρότζ από την στιγμή που ο Βοτανικός δεν προχωράει, μια κουβέντα είναι, καθώς και εκεί η ΠΑΕ έχει ένα πολύ μεγάλο χρέος που θα πρέπει πρώτα να το εξοφλήσει, ενώ το ΟΑΚΑ λογικά θα ζητήσει εγγυήσεις για την κανονική τήρηση της πιθανής νέας συμφωνίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τις οποίες αυτή την στιγμή κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι σε θέση αλλά και θα πρέπει να τις δώσει.

Τέλος σε όλα αυτά τα ερωτηματικά προσθέστε και το εξής.

Αν τελικά ο Παϊρότζ πάρει την ΠΑΕ, τότε ένας… τέτοιος επενδυτής με τόσο μεγαλεπήβολα πλάνα όπως ακούγεται, θα αρκεστεί στην Λεωφόρο ή θα αναζητήσει αλλού στέγη για την ομάδα;

Και τότε τι θα κάνει;

Που θα πάει και με ποιους όρους;

Τέλος πάντων έτσι κι αλλιώς η κατάσταση είναι περίεργη στον Παναθηναϊκό με τα πάντα να σου δίνεται η αίσθηση ότι είναι στον αέρα.

Αλλά το να φτάνει σε λίγο ο Αύγουστος και κανείς να μην ξέρει όχι πότε θα βγουν τα διαρκείας και πόσο θα κοστίζουν, αλλά ούτε καν το σε ποιο γήπεδο θα παίζει ο Παναθηναϊκός, όπως και αν το δεις είναι κομματάκι πρόβλημα. Για την ακρίβεια όχι κομματάκι, αλλά τεράστιο πρόβλημα. Και ταυτόχρονα κα ενδεικτικό γεγονός της κατάστασης που υπάρχει στον σύλλογο αυτή την στιγμή και των προοπτικών που υπάρχουν γι’ αυτόν.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button