Αθλητικά

Β’ ΤΟΠΙΚΗ: Για μια θέση στην Α1 Ηρακλής Κυπαρισσίας και Καλλιθέα

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ηρακλή Κυπαρισσίας και την Καλλιθέα που θα τεθούν σήμερα αντιμέτωποι στον αγώνα μπαράζ της Β’ τοπικής.

Η νοκ άουτ αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στον Κορδία, όπου αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι τόσο των δύο ομάδων, αλλά και ουδέτεροι.

Οι δύο ομάδες κατέκτησαν την δεύτερη θέση στον όμιλο τους και ο νικητής από τον σημερινό αγώνα θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 τοπική κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Θυμίζουμε πως τα δύο πρώτα εισιτήρια πήγαν στους πρωταθλητές των ομίλων, στο Καλό Νερό από τον 1ο όμιλο και τη Θύελλα Χαρακοπιού από το 2ο όμιλο. Ο τυπικά γηπεδούχος Ηρακλής Κυπαρισσίας θέλει όσο τίποτε άλλο να πάρει την άνοδο και με όπλο την εξαιρετική του επιθετική γραμμή θα επιδιώξει να γίνει από το ξεκίνημα “αφεντικό” της αναμέτρησης. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Κώστα Δεσποτόπουλου. Στον αντίποδα η Καλλιθέα πηγαίνει με… φόρα στο μπαράζ ανόδου, μιας και τελείωσε με επτά σερί νίκες το πρωτάθλημα, κατακτώντας με το σπαθί της την 2η θέση από Δόξα Καλαμάτας και Πανιώνιο Καλαμάτας. Η ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου θα τα δώσει όλα για να πάρει αυτή τη νίκη – άνοδο και εκτιμάται πως θα έχει αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό της. Διαιτητής του κυριακάτικου αγώνα θα είναι ο έμπειρος Γιώργος Μπλάνας, με βοηθούς τους Κασκάνη και Ρηγόπουλο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button