Αθλητικά

Γήπεδα παντού τάζει ο Τατούλης

Την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου με βοηθητικούς – υποστηρικτικούς χώρους για την ΕΠΣ Αργολίδας, με 1,4 εκ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Για να προλάβει αντιδράσεις και γκρίνιες από άλλους νομούς ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης ανέφερε ότι “η Περιφέρεια έχει εξασφαλίσει σημαντικούς ακόμα πόρους από το ΠΔΕ και, σύμφωνα με το σχεδιασμό της και σε συνεργασία με τους δήμους, ώστε να εκσυγχρονίσει αθλητικές εγκαταστάσεις, πέραν του γηπέδου της ΕΠΣ Αργολίδας, στο γήπεδο της ΕΠΣ Λακωνίας και της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στο μεγάλο αθλητικό κέντρο στη Σπάρτη, στο κλειστό γήπεδο Καλαμάτας, στο Τολό και στην Αρκαδία”.

Το Περιφερειακό ενέκρινε ακόμα από το ΠΔΕ τη χρηματοδότηση των ακόλουθων έργων: Στερέωση, αποκατάσταση, ανάδειξη και επανάχρηση του ναού της Παναγίας στον Πραστό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με 770.000 ευρώ. Επείγουσα στατική αποκατάσταση του μητροπολιτικού ναού Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο, με 185.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button