ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Δεν τα κατάφερε ο 19χρονος Αλβανός που βρέθηκε πεσμένος στο οδόστρωμα στις αρχές Δεκεμβρίου

Δεν τα κατάφερε δυστυχώς και έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 19χρονος Αλβανός που βρέθηκε πεσμένος στο οδόστρωμα, στην είσοδο των Γαργαλιάνων στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη. Ο άτυχος νέος κατέληξε την περασμένη Παρασκευή, ενώ νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση με τραύμα στο κεφάλι στη ΜΕΘ στον Άγιο Σάββα, στην Αθήνα.

Το χρονικό του ατυχήματος

Ο νεαρός είχε βρεθεί από άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, κοντά στο ύψος της στροφής του ελαιουργείου «Λόντος». Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τότε, τον είχε μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ωστόσο, το ίδιο απόγευμα παρουσιάστηκαν επιπλοκές στην υγεία του νεαρού με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα, αρχικά στο Νοσοκομείο Τρίπολης και στη συνέχεια στον Άγιο Σάββα στην Αθήνα.

Ο νεαρός από εκείνη την ημέρα νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο φέροντας σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε από πτώση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button