ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Εικόνες εγκατάλειψης της αγροτικής οδοποιίας [εικόνες]

Την εγκατάλειψη σε έναν από τους αγροτικούς δρόμους της Τριφυλίας από τη Δημοτική Αρχή καταγγέλλει κάτοικος Γαργαλιάνων.

“ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ <<ΡΙΒΙΕΡΑΣ>> ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ!!!!! Πριν από 3 χρόνια πέρασε το γκρέϊντερ του Δήμου και έκανε ανέλπιστα πολύ καλή δουλειά, καθώς στο παρελθόν, τα ίδια μηχανήματα πέρναγαν απλά για να περάσουν. Τότε έδωσα προσωπικά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και στον χειριστή Πάττα Λεωνίδα. Έκτοτε δεν το ξαναείδαμε το εν λόγω μηχάνημα από τα μέρη μας. Παρά τις επανειλημμένες μου οχλήσεις προς τους κοινωτικούς μας “άρχοντες”, η απάντησή ήταν πάντα η ίδια: Θα…θα …θα…
Αυτός ο δρόμος είναι πολύ σημαντικός γιατί ενώνει την Τσίκουζα με τον Μπάρλα και χρησιμοποιείται καθημερινά από δεκάδες συμπατριώτε ς μας. Εγώ προσωπικά τον χρησιμοποιώ καθημερινά 4 φορές για να πάω από το σπίτι μου στη δουλεία μου και αντίστροφα. Για να μη διαλύσω το αυτοκίνητό μου, θα πρέπει να κάνω κύκλο, που σημαίνει 20 χλμ τη μέρα παραπάνω, ή να πάρω ερπυστριοφόρο.
Κύριοι της εξουσίας, πείτε μου, ποια από τις δύο λύσεις μου προτείνετε.

Ανδρέας Παν. Γκόνης
Δημότης Δήμου Τριφυλίας -Δημοτικό διαμέρισμα Γαργαλιάνων”

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. -«το οδικό δίκτυο ενός ΟΤΑ δεν αποτελεί τοπική του υπόθεση, εφ’ όσον συνάπτεται τόσο με το υπόλοιπο δίκτυο της χώρας, όσο και με την προστασία των γεωσυστημάτων του φυσικού χώρου, τα οποία αποτελούν στοιχείο της εθνικής φυσικής κληρονομιάς».

    -«για την πραγματοποίηση έργων οδοποιίας που αφορούν, μεταξύ άλλων, δημοτικές και κοινοτικές οδούς εκτός σχεδίων πόλεων ή ορίων οικισμών, καθώς και αγροτικές οδούς απαιτείται, κατ’ αρχήν, να τηρηθεί προηγουμένως η διαδικασία της υποβολής περιβαλλοντικής έκθεσης ή προκαταρκτικής περιβαλλοντικής εκτίμησης και αξιολόγησης (Π.Π.Ε.Α.) και της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων».

    – «αποκλείονται οι αποσπασματικές και απρογραμμάτιστες πράξεις διαχειρίσεως του οδικού δικτύου, όπως η διάνοιξη, διαπλάτυνση και κατάργηση οδών βάσει εντοπισμένων εκτιμήσεων με γνώμονα την εξυπηρέτηση τοπικής ανάγκης, χωρίς υπολογισμό των ευρύτερων επιπτώσεων που αυτές ενδέχεται να έχουν»

  2. Συμφωνα με πληροφοριες συντομα (εν οψη και προεκλογικης περιοδου)και ιδιως την εποχη του ραβδου θα διατειθετε απο την δημοτικη αρχη και….ελικοπτερο για την εξυπηρετηση των εν δυναμει ψηφοφορων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button