ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Ζεστό χειροκρότημα για τις χορωδίες Γαργαλιάνων και Πύργου [εικόνες – βίντεο]

Την ευκαιρία να απολαύσουν γνωστά κι αγαπημένα Ελληνικά και διεθνή τραγούδια και ακούσματα είχαν το βράδυ του Σαββάτου όσοι βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο της Μπρίσκειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γαργαλιάνων, στην συναυλία χορωδιακής μουσικής που διοργάνωσε η Τετράφωνη Χορωδία Γαργαλιάνων «Η ΠΟΛΥΜΝΙΑ» και συμμετείχε και η Μικτή Χορωδία Πύργου. 

Το κοινό καλωσόρισε η πρόεδρος της Χορωδίας «ΠΟΛΥΜΝΙΑ» κα. Ελίζα Βλαχαδάμη η οποία αφού ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης της Μικτή Χορωδία Πύργου στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία της Χορωδίας «ΠΟΛΥΜΝΙΑ», σύντομο χαιρετισμό απεύθυνέ και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας.

Η εκδήλωση άνοιξε Μικτή Χορωδία Πύργου Υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεοδωρή Παναγόπουλου, ενώ στο πιάνο βρισκόταν η κα Τζένη Λάγιο Λάγιου. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η χορωδία «Η Πολύμνια» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ιωάννη Μορογιώργα, ενώ συμμετείχε και ο κορνετίστας της Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων, Γιώργος Πετρόπουλος.

Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Τετράφωνης Χορωδίας Γαργαλιάνων «Η ΠΟΛΥΜΝΙΑ» και της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας.

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button