ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Συνάντηση του Δημάρχου Τριφυλίας με το νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο Βρωμονερίου

Με μέλη του Δ.Σ. του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Βρωμονερίου «Ο Άγιος Φανούριος» συναντήθηκε στο δημοτικό κατάστημα Γαργαλιάνων σήμερα 28 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας.

Τα μέλη του Δ.Σ. ανέφεραν στον Δήμαρχο τους σκοπούς για τους οποίους συστάθηκε ο σύλλογος, με κυριότερο αυτό της Πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής του Βρωμονερίου, ενώ στη συνέχεια έθεσαν μια σειρά από ζητήματα τα οποία αφορούν την περιοχή. Στην κορυφή της λίστα ήταν το θέμα της καθαριότητας και του καλλωπισμού του δρόμου που οδηγεί στην παραλία, επίσης τέθηκαν ζητήματα οδοποιίας, σήμανσης αλλά και φωτισμού του οικισμού.

Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε με προσοχή τις σκέψεις των μελών του συλλόγου, υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε τους πρωτοβουλία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν –εκτός του Δημάρχου– ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλειος Αγγελόπουλος, η Γραμματέας κα Ιωάννα Παναγοπούλου, ο ταμίας του συλλόγου κ. Νικόλαος Τσώνης, ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Ιωάννης Κατσούλας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Ανδρέας Ματθιουδάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button