ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Παράπονα αναγνώστριας: “Ανύπαρκτος καθαρισμός του δρόμου μετά τη λαϊκή αγορά σήμερα στους Γαργαλιάνους” [εικόνες]

1


Τα παράπονα αναγνώστριας δεχτήκαμε (τα οποία συνοδεύονται με φωτογραφικό υλικό) σχετικά με την άσχημη εικόνα που παρουσίαζε μετά το πέρας της λαϊκής αγοράς Γαργαλιάνων η περιοχή, στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων, το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Αυγούστου.

Η επιστολή της αναγνώστριας, με τίτλο «Ανύπαρκτος καθαρισμός του δρόμου μετά τη λαϊκή αγορά σήμερα», αναφέρει τα εξής:

Εικόνες ντροπής για ακόμα μια φορά στους  Γαργαλιάνους. Σήμερα, Σάββατο, όπως γνωρίζουμε όλοι, γίνεται η λαϊκή αγορά και μετά το πέρας της, υπάλληλος του δήμου σκουπίζει και μαζεύει τα σκουπίδια. Αυτό γίνεται κάθε φορά ( θέλω να πιστεύω, μιας και δεν είμαι πλέον μόνιμη κάτοικος Γαργαλιάνων) αλλά όχι σήμερα! Μια κατάσταση απαράδεκτη για το κέντρο της πόλης μας και πόσο μάλλον έξω ακριβώς από το Κέντρο Υγείας να υπάρχουν χαρτιά, πατημένα και σάπια φρούτα. Με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 30+ βαθμούς Κελσίου, τα έντομα και η δυσωδία ήταν και συνεχίζουν να είναι στο ζενίθ τους!

Είναι το πικ της τουριστικής περιόδου και την περιοχή και μερικοί είναι λες και προσπαθούν μετά μανίας να διώξουν τον κόσμο. Από τη μία τα σκουπίδια να στοιβάζονται σε κάδους σκουπιδιών, από την άλλη η εξέδρα που βρισκόταν μέχρι πρότινος εκτεθειμένη στην πλατεία, να αποτελεί μέγιστο κίνδυνο για τα παιδιά και το σημερινό χάλι είναι το κερασάκι στην τούρτα! Δεν ξέρω σε ποιόν θα πρέπει να ρίξω τις ευθύνες, ξέρω όμως ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί!!!

Χωραΐτη Δήμητρα

*οι φωτό έχουν τραβηχτεί λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου.

2

3

4

5

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button