ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Χωρίς νερό και σήμερα οι Γαργαλιάνοι – Νέα ζημιά στον κεντρικό αγωγό

nero-xwris


Δεν προλαβαίνουν τα συνεργία της ΔΕΥΑΤ να διορθώνουν ζημιές… Χωρίς νερό οι Γαργαλιάνοι, η Μαραθόπολη, η Λέυκη, ο Πύργος, το Αμπελόφυτο κ.α.

Χθες το μεσημέρι μεστά από ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ έγινε γνωστό πως η Δ.Ε. Γαργαλιάνων θα μείνει για αρκετές ώρες χωρίς νερό (μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί) καθώς υπήρξε πρόβλημα με αντλία στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Γαργαλιάνων.

Η βλάβη επιδιορθώθηκε, ωστόσο μια νέα βλάβη στον κεντρικό αγωγό (σπάσιμο του κεντρικού αγωγού κοντά στο υδραγωγείο των Γαργαλιάνων) αφήνει εκ νέου την ευρύτερη περιοχή χωρίς νερό! Η ενημέρωση που υπήρξε μετά από επικοινωνία του gargalianoionline με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Παναγιώτη Γυφτάκη, είναι πως στο σημείο που έσπασε ο κεντρικός αγωγός βρίσκεται από το πρωί συνεργείο για την επιδιόρθωση της βλάβης.

Να σημειωθεί πως χθες βράδυ εντοπίστηκε μια βλάβη ακόμη, αυτή τη φορά στον αγωγό που φέρνει νερό από το Αλικοντουζι (κοντά στη Χώρα), με αποτέλεσμα να βρίσκονται χωρίς νερό οι περιοχές του Αμπελόφυτου, Πύργου, Τραγάνας, Λεύκης κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button