ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιανιώτης νέος υποψήφιος δήμαρχος;

Νέες δυνάμεις από τους Γαργαλιάνους διεκδικούν την ανάπτυξη του Δήμου Τριφυλίας;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες Γαργαλιανιώτης προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους, ενδεχομένως από το χώρο της δεξίας, δέχεται ασφυκτικές πιέσεις για να κατέλθει ως υποψήφιος στο δήμο Τριφυλίας, καθώς πολιτικοί του φίλοι αλλά και ευρύτερα η τοπική κοινωνία έχει διαπιστώσει ότι με τον Καλλικράτη η περιοχή του πρώην δήμου Γαργαλιάνων έχει φτάσει στο έσχατο σημείο, ενώ οι λοιπές δημοτικές ενότητες Δήμου αλλά και όμορων Δήμων παρουσιάζουν σημάδια ανάκαμψης και ανάπτυξης μέσα στην κρίση.

Ενεργοί πολίτες της περιοχής και κάτοικοι που αγωνιούν για το μέλλον της περιοχής των Γαργαλιάνων διαπιστώνουν με λύπη ότι:

  1. Ενώ εξέλεξαν δήμαρχο στις προηγουμένας εκλογές τον Κώστα Κόλλια, τίποτα δεν έγινε για την περιοχή των Γαργαλιάνων.
  2. Ενώ εξέλεξαν δήμαρχο τον Παναγιώτη Κατσίβελα και παράλληλα τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθη Ανδρινόπουλο, που και οι δυο είναι από τους Γαργαλιανους, ουσιαστικά τέσσερά χρόνια τίποτα δεν έχει γίνει για την ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Τριφυλίας από άκρη σε άκρη.

Αυτό είναι που κάνει ενεργούς και σκεπτόμενους πολίτες των Γαργαλιάνων και όλης της Τριφυλίας να σκέπτονται και να συζητούν για την επομένη ημέρα μετα το 2019, με κυρίαρχο ζητούμενο το τι θα γίνει στις εκλογές στο δήμο Τριφυλίας.

Στις συζητήσεις αυτές οι περισσότεροι από τους ομιλούντες συμφωνούν στην διαπίστωση ότι με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό δεν υπάρχει προοπτική, οπότε κοινή αντίληψη είναι η αναζήτηση νέων ανθρώπων και νέων δυνάμεων (κυρίως από τους Γαργαλιανους) για να αντιστρέψουν το κλίμα της υποανάπτυξης της περιοχής των Γαργαλιάνων, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button