Κόσμος

Γερμανία: Αεροπορική τραγωδία με νεκρούς

Συγκρούστηκαν αεροπλάνο με ελικόπτερο στον αέρα!

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι πέθαναν όταν ένα αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο στον αέρα! Η αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Phillipsburg, κοντά στην Καρλσρούη.

Πώς συγκρούστηκε το αεροπλάνο με το ελικόπτερο
Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν… κατά ριπάς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης σκιαγραφούν ένα «θολό» τοπίο. Κι αυτό διότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το αεροπλάνο συγκρούστηκε με το ελικόπτερο.

Αυτό που είναι δεδομένο, είναι ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις νεκροί. Ο κατάλογος των θυμάτων, ωστόσο, ενδέχεται να αυξηθεί. Κι αυτό διότι το αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο διάσωσης! Που σημαίνει πως είναι πιθανό την στιγμή της τραγωδίας να μετέφερε κάποιον ασθενή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί συντρίμμια σε μια μεγάλη ακτίνα στην πόλη Phillipsburg. Οι αστυνομικές αρχές σημειώνουν πως δεν έχουν ιδέα για το τι μπορεί να προκάλεσε την σύγκρουση.

Υπάρχουν ακόμη αναφορές για φλεγόμενα συντρίμμια, ενώ όπως προαναφέραμε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν υπάρχουν κι άλλα θύματα στο έδαφος.

Κατά την πτώση δηλαδή τμημάτων από το ελικόπτερο ή το αεροσκάφος.

Τι λέει η αστυνομία
Οι πληροφορίες που μεταδίδει η express.co.uk αναφέρουν πως το ελικόπτερο διάσωσης ανήκει στην DRF Luftrettung, την υπηρεσία διάσωσης της πολιτικής αεροπορίας της Γερμανίας.

Η αστυνομία της Καρλσρούης έχει επιβεβαιώσει πως τέσσερις άνθρωποι είναι νεκροί. Ένας εκπρόσωπός της, τόνισε: «Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος βρίσκονταν εντός του ελικοπτέρου και του αεροπλάνου. Αυτή την ώρα πρέπει να διαμορφώσουμε πρώτα μια σφαιρική εικόνα της κατάστασης«.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 13:00 (σ.σ. τοπική ώρα). Επίσης μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το αν το δυστύχημα σημειώθηκε πάνω από κατοικημένη περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button