ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γιορτή Ελαιόλαδου & Ελιάς το διήμερο 3-4 Αυγούστου στους Γαργαλιάνους

 

2


Στα Μονοπάτια της Ελιάς

 

Η 1η Γιορτή Ελαιόλαδου & Ελιάς στην πόλη των Γαργαλιάνων αναμένεται να αποτελέσει θεσμό στο χώρο της ελαιοκομίας για την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας και θα ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 3 Αυγούστου στο Πάρκο των Γαργαλιάνων με συνδιοργανωτές το Μορφωτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων και το Δήμο Τριφυλίας.

gargaliani-park1

Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματικά θα γιορτάσει την ελιά, το ελαιόλαδο, τη γεύση, την γαστρονομία και θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το βασικό προϊόν της περιοχής. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για τα οφέλη του αγνού ελαιόλαδου, θα υπάρξει έκθεση ζωγραφικής, ενώ οι γυναίκες του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων θα ετοιμάσου φρεσκομαγειρεμένες λιχουδιές για τους επισκέπτες!

par-5

Πρόκειται για μια διήμερη εκδήλωση που αξίζει να επισκεφτούμε η οποία προετοιμάζεται με μεράκι «προς τιμήν» της ελιάς και του ελαιόλαδου.

Για το τέλος, την Παρασκευή 4 Αυγούστου, υπάρχει λαϊκό γλέντι στην Κεντρική Πλατεία των Γαργαλιάνων με τον Μπάμπη Τσέρτο!

Ραντεβού λοιπόν στη μεγάλη γιορτή του ελαιόλαδου και της επιτραπέζιας ελιάς στο πάρκο των Γαργαλιάνων.

 

20375726_1952237455054885_3202641800606242410_n

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button