Ελλάδα

Γνωστός Ελληνοαυστραλός Dj σε κύκλωμα ναρκωτικών: Συνελήφθη σε σκάφος με 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης (Video)

Σε εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών προχώρησαν οι αρχές στην Αυστραλία. Στο κύκλωμα, μάλιστα, φέρεται να εμπλέκεται και ο πασίγνωστος Ελληνοαυστραλός Dj Cris C, σύμφωνα με το neoskosmos.com.

Οι αρχές κατέσχεσαν 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης, δηλαδη τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί ποτέ στην Αυστραλία, και ο Dj Cris C, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Χρήστος Καυκάκης, συνελήφθη μαζί με άλλους επτά σε σκάφος.

Το σκάφος ήταν «Valkoista» «φορτωμένο» με την μεγάλη ποσότητα μεθαμφεταμίνης αξίας 860.000.000 ευρώ, στο λιμάνι Γκέραλντον, 400 χιλιόμετρα βόρεια του Περθ.

Οι οκτώ συλληφθέντες θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο στις 17 Ιανουαρίου και θα βρεθούν αντιμέτωποι μέχρι και με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η αυστραλιανή ομοσπονδιακή αστυνομία συνεργάστηκε με τη μονάδα δίωξης οργανωμένου εγκλήματος της δυτικής Αυστραλίας και παρακολουθούσε εδώ και έξι μήνες τους οκτώ άντρες. Προχώρησαν στη σύλληψή τους, κάνοντας ταυτόχρονη έφοδο στο σκάφος τους, λίγο μετά την αγκυροβόλησή του στο λιμάνι και στο νοικιασμένο βαν στο οποίο ξεφόρτωσαν μέρος του εμπορεύματος.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο Καυκάκης μαζί με άλλα δύο άτομα στο σκάφος, άλλοι τρεις συνελήφθησαν στο βαν και ακόμη δύο σε ξενοδοχείο του Περθ. Όπως ανέφεραν οι Αρχές, το φορτίο προερχόταν από την Κίνα και προοριζόταν για την Ανατολική Ακτή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button