ΕκπαίδευσηΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Γυμνάσιο – Λύκειο Φιλιατρών: Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά [εικόνες]

 

1


Ξεκίνησε η καινούργια σχολική χρονιά για το ΓΕΛ Φιλιατρών και το Γυμνάσιο Φιλιατρών. Από το πρωί οι μαθητές περίμεναν να κτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς και να γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός.

Μετά των αγιασμό και τις ευλογίες των Ιερέων διαβάστηκε μήνυμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου εν όψει της έναρξης των μαθημάτων. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές και συμπλήρωσε ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα στους μαθητές επιλύοντας το όποιο πρόβλημα δημιουργηθεί κατά την διάρκεια του σχολικού έτους.

Τις ευχές του για το νέο διδακτικό έτος έδωσε και ο νέος διευθυντής του Λυκείου Φιλιατρών, κ. Γιάννης Κίτσος καθώς και ο διευθυντής του Γυμνασίου Φιλιατρών, κ. Νίκος Αθανασόπουλος.

Στην πρώτη του σχολικού έτους παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης καθώς και τοπικοί σύμβουλοι.

2 3 4

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button