Πολιτική

Γόντικας: Ολισθηρός κατήφορος Τατούλη με εξώδικα και αγωγές σε Μέσα Ενημέρωσης

Με εξώδικα και αγωγές σε Μέσα Ενημέρωσης ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου επιχειρεί να χειραγωγήσει τον Τύπο, υποστήριξε χθες, σε συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία στηρίζεται από το ΚΚΕ, Νίκος Γόντικας. Πρόσθεσε ότι ο περιφερειάρχης στρέφεται με νομικά μέσα ενάντια σε Μέσα Ενημέρωσης που τον έχουν στηρίξει και κάλεσε “τα πλατιά λαϊκά στρώματα να βγάλουν συμπεράσματα από τις λυκοφιλίες”…

Ο Νίκος Γόντικας μίλησε για “χοντρό πολιτικό ζήτημα” και ειδικότερα είπε ότι “ο κ. Τατούλης έχει πάρει ολισθηρό κατήφορο, με εξώδικα και αγωγές ενάντια στα τοπικά ΜΜΕ. Χθες ενάντια στον Πλεμμένο και στον Κάππο, σήμερα ενάντια στον Μπελόγιαννη. Χθες ενάντια στο “Σήμερα” και στο “TV Super” και στην εφημερίδα “Ελευθερία”, τα Μέσα που τον έφεραν περιφερειάρχη το 2010, και τώρα ενάντια στο “Best”, το κανάλι που τον έφερε το 2014. Είναι ολισθηρός κατήφορος, έχει να κάνει με απόπειρες εκβιασμών, έχει να κάνει με απόπειρες χειραγώγησης των ΜΜΕ. Καλούμε τα πλατιά λαϊκά στρώματα να βγάλουν συμπεράσματα από τις λυκοφιλίες, να γυρίσουν την πλάτη σε όλα αυτά τα ολισθηρά φαινόμενα, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ σε όλα τα επίπεδα”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης Τύπου ο κ. Γόντικας ανέφερε ότι από τη μια μεριά υπάρχει “προσπάθεια εξόντωσης, χειραγώγησης, εκβιασμού κάποιων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης”, ενώ από την άλλη μεριά  “βάλετε τα εκατομμύρια ευρώ σε κάποια, αν θέλετε, μέσα μαζικής ενημέρωσης μαϊμού, για την προβολή της Περιφέρειας και για το λιβάνισμα του κ. Τατούλη και της περιφερειακής αρχής”.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης είπε ότι με τους παραπάνω όρους ο περιφερειάρχης χαράζει το δρόμο του για τις εκλογές, ενώ μίλησε επίσης για “πλασαρίσματα” του κ. Τατούλη προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κάλεσε τον κόσμο να βγάλει συμπεράσματα και από την απόφαση της κυβέρνησης για τα 3.000.000 ευρώ που δόθηκαν στην Πελοπόννησο Α.Ε. για την προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στ.Μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button