Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Δήμος Πύλου – Νέστορος: 23 προσλήψεις για πυροπροστασία

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών πυροπροστασίας, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος προχώρησε στην πρόσληψη συνολικά 23 ατόμων, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, τρίμηνης απασχόλησης από σήμερα Δευτέρα 25-6-2018 έως 24-9-2018.

 

Έργο των παραπάνω είναι η πυροπροστασία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πύλου-Νέστορος, στην οποία θα απασχολείται ο καθένας με μέτρα και δράσεις πρόληψης, όπως:
– απομάκρυνση της αυξημένης βλάστησης με συνεχή καθαρισμό φυτικής γης (χορτάρια κ.λ.π) σε όλους τους δημοτικούς χώρους, όπως δρόμους, κ οιμητήρια, πλατείες, αλσύλλια και γενικότερα άρση των επικινδυνοτήτων που μπορεί να οδηγήσουν σε εκδήλωση πυρκαγιάς.
– παρακολούθηση της περιοχής για την έγκαιρη επισήμανση προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά, όπως χύδην εναπόθεση απορριμμάτων, εκτέλεση γεωργικών και άλλων εργασιών περιορισμένης έκτασης στην ύπαιθρο καθώς και η άμεση αντιμετώπιση αυτών. Ιδιαίτερα όταν ο δείκτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς είναι 4, θα ειδοποιούνται για πλήρη ετοιμότητα.
– επέμβαση με τα πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου για την καταστολή τυχόν πυρκαγιών προς υποβοήθηση του έργου της Πυροσβεστικής, μετά από εντολή του αρμόδιου Αντιδημάρχου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button